Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φιλική τεσσάρα του Παναιτωλικού στη Λευκάδα με… άρωμα Μονακό!

Φιλικό αγώνα με τον Οδυσσέα Νυδριού έδωσε ο Παναιτωλικός στα εγκαίνια του νέου χλοοτάπητα του γηπέδου στο Νυδρί της Λευκάδας, με την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα να επικρατεί με 4-0.

Κόκκορης, Βασιλούδης, Βακράκος και Σκόνδρας, σημείωσαν τα γκολ, ενώ για τα «καναρίνια» αγωνίστηκαν οι Θεοδωρόπουλος, Μπακαδήμας, Γιαννιώτης Δ., Μπελεβώνης, Παρράς, Τσιγγάρας, Αγρόδημος, Βασιλούδης, Βακράκος, Αλομπισάτ και Κόκκορης. Στο δεύτερο ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν και οι Καλαντζής, Φραντζέσκος, Τσιαντής, Σκόνδρας, Καββαδίας, Φυτόπουλος, Ντόβας και Μπινιάρος.

Ο αγωνιστικός χώρος, που ανακατασκευάστηκε πλήρως με χρήματα του Δήμου Λευκάδας, αλλά και της Μονακό, παραδόθηκε χθες στην τοπική ομάδα του Οδυσσέα. Τη σέντρα της αναμέτρησης έκαναν από κοινού ο δήμαρχος του νησιού Κώστας Δρακονταειδής, αλλά και ο σύμβουλος διοίκησης των Μονεγάσκων Φιλίπς Ντοτ που βρέθηκε στην Ελλάδα για τα εγκαίνια.

Ο Οδυσσέας Νυδριού, ομάδα Α’ κατηγορίας του τοπικού πρωταθλήματος, έχει αδελφοποιηθεί εδώ και τέσσερα χρόνια με τη Μονακό του Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, ιδιοκτήτη του Σκορπιού, που στηρίζει την τοπική κοινωνία.

Αμέσως μετά τη φιλική αναμέτρηση, η γαλλική ομάδα παρέθεσε δείπνο στην αποστολή του Παναιτωλικού, αλλά και στους ανθρώπους του Οδυσσέα. Εκεί ο Φώτης Κωστούλας αντάλλαξε αναμνηστικά με τους ανθρώπους της ομάδας της Ligue 1 και με τον εκπρόσωπο της οικογένειας Ριμπολόβλεφ, Σεργκέι Τσερνίτσιν.

Μάλιστα, η ομάδα του Αγρινίου είχε τυπώσει την επετειακή φανέλα με τα ονόματα των ανθρώπων της Μονακό στην πλάτη, ως αναμνηστικό για τη συγκεκριμένη μέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ