Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΠΟΛΟ: Αποκλεισμός με δεύτερη ήττα για την Βουλιαγμένη

Εκτός ομίλων του Champions League πόλο ανδρών έμεινε η Βουλιαγμένη.

Πιο συγκεκριμένα, ο ΝΟΒ χρειαζόταν να κάνει τεράστια υπέρβαση στο κολυμβητήριο του Λαιμού για να πάρει την πρόκριση σε βάρος της Φερεντσβάρος, αφού η ήττα με 10-4 στη Βουδαπέστη, καθιστούσε εξαιρετικά δύσκολη την υπόθεση. 

Η ελληνική ομάδα δεν τα κατάφερε, αφού γνώρισε δεύτερη ήττα, αυτή τη φορά με σκορ 12-7 και θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή της περιπέτεια στο Euro Cup. 

Ο αγώνας:

Με το… καλημέρα, η ουγγρική ομάδα έδειξε ποιος θα είναι το αφεντικό του αγώνα, αφού προηγήθηκε 4-1, τρία λεπτά πριν το τέλος του πρώτου οκταλέπτου. Η ΝΟΒ συνεχώς «κυνηγούσε» στο σκορ και με εξαίρεση τη μείωση στα δύο γκολ διαφορά (3-5), στα μισά του δεύτερου οκταλέπτου, σε καμία άλλη περίπτωση δεν μπόρεσε να… πλησιάσει την αντίπαλό της, που ήταν το φαβορί. Οι Μαγυάροι ξέφυγαν δύο φορές με τέσσερα γκολ (5-9 και 6-10), φτάνοντας στην τελική επικράτηση με σκορ 12-7. 

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 1-1, 3-4, 1-3.

Βουλιαγμένη: Χ. Αφρουδάκης 4, Μπάσιτς 1, Μπούχα 1, Σολανάκης 1. 

Φερεντσβάρος: Βάμος 2, Γιάκσιτς 2, Βάργκα 2, Μίτροβιτς 2, Γιάνσικ 2, Πολ 1, Γιάνγκερ 1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ