Μετάβαση στο περιεχόμενο

Χάινς: «Στον Ολυμπιακό εμπιστευόμασταν ο ένας τον άλλο»

Έχει δύο χρόνια που πια δεν φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά εκείνη της ΤΣΣΚΑ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Κάιλ Χάινς δεν έχει τις καλύτερες των αναμνήσεων από την διετή παραμονή του στο Λιμάνι.

Ο 28χρονος σέντερ, από το 2011 έως το 2013 φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού και κατέκτησε μαζί του δύο φορές την κορυφή της Ευρωλίγκα. Πλέον ο Χάινς αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Ιτούδη, αλλά σε συνέντευξή του σε τουρκικό μέσο δεν ξέχασε τον Ολυμπιακό, τονίζοντας τόσο πίστευαν ο ένας παίκτης τον άλλο εντός και εκτός παρκέ.

«Η χημεία είναι βασικός παράγοντας σε μια πρωταθλήτρια ομάδας. Κατά το πέρασμά μου απ” τον Ολυμπιακό πιστεύαμε και εμπιστευόμασταν ο ένας τον άλλον εντός κι εκτός παρκέ. Πιστεύαμε πως αν παλέψουμε και παίξουμε δυνατά μπορούσαμε να επιτύχουμε τα πάντα, ανεξάρτητα απ” το σκορ του αγώνα. Νομίζω ότι αυτός ήταν ο λόγος που καταφέραμε τόσο σπουδαία πράγματα. Ο κόουτς Ίβκοβιτς μας ενέπνευσε, με πολλούς τρόπους. Είχε έναν εκπληκτικό τρόπο να δίνει αυτοπεποίθηση στους παίκτες και μάς έκανε να νιώθουμε οτι μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ