Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Όταν μπαίνω στο γήπεδο θέλω να βελτιώνομαι συνεχώς”

Ικανοποιημένος που συνέβαλε με το γκολ του στη νίκη του Ολυμπιακού με 3-0 επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο δήλωσε ο Κώστας Φορτούνης, αλλά φρόντισε να προτάξει την ομαδική δουλειά, στην οποία όπως τόνισε οφείλεται η κατάκτηση των τριών βαθμών. Επίσης τόξνισε πως μία πρωτόγνωρη εμπειρία στο Ηράκλειο, καθώς όση ώρα έκανε ζέσταμα τον έβριζε η κερκίδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη NOVA μετά το τέλος του αγώνα:

Για το γκολ που πέτυχε: «Μου δίνει ψυχολογία. Μπήκα στο γήπεδο και ο προπονητής μου ζήτησε να κάνω αυτά που έπρεπε. Είμαι χαρούμενος που σκόραρα. Κερδίσαμε σε δύσκολη έδρα και κοιτάμε μπροστά. Η ομαδική δουλειά έκανε το 3-0».

Για τις οδηγίες του Περέιρα: «Ο κ. Περέιρα μας ζητάει να πρεσάρουμε μπροστά και στο δεύτερο ημίχρονο το καταφέραμε. Κλέψαμε πολλές μπάλες κι έτσι πετύχαμε τα δυο γκολ».

Για τον Τσόρι Ντομίνκες και την παρουσία του στην ομάδα: «Ο Τσόρι είναι τεράστιος παίκτης. Βοηθάει την ομάδα και είναι ηγέτης. Μαθαίνω πολλά πράγματα από αυτόν ειδικά στις προπονήσεις. Είμαι χαρούμενος που τον έχω συμπαίκτη».

Για τα επόμενα παιχνίδια και το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί: «Έχουμε 3-4 δύσκολα ματς αλλά επειδή είμαστε και μεγάλη ομάδα, έχουμε μεγάλο ρόστερ και όποιος παίξει θα το κάνει στο 100%. Θέλουμε να είμαστε συνέχεια πρώτοι στη βαθμολογία».

Για τον τρόπο που πανηγύρισε στο γκολ καλώντας τον κόσμο στις εξέδρες να σωπάσει: «Στο ζέσταμα που έκανα προσωπικά δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Είναι κρίμα να μας βρίζουν συνέχεια. Στο ζέσταμα δεν αντέδρασα αλλά όταν έβαλα το γκολ ήθελα να το πανηγυρίσω έτσι».

Για το αν έχει προσαρμοστεί: «Ήρθα στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Είμαι απόλυτα έτοιμος. Η πίεση είναι μεγάλη. Όταν μπαίνω στο γήπεδο θέλω να βελτιώνομαι συνεχώς. Όσο περνάει ο καιρός θα γίνομαι ακόμα καλύτερος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ