Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Χ”αλάρωσε μετά το 2-0 στο 14′ και την πάτησε

Τη μεγάλη ευκαιρία για να ξεφύγει από τη δεύτερη Λαμία στο +8 έχασε ο Ηρακλής μένοντας στην ισοπαλία με τον Πιερικό (2-2).

Ο Γηραιός, ο οποίος δεν είχε δεχτεί γκολ ως τώρα στην έδρα του, είδε τον Πιερικό να παραβιάζει δύο φορές την εστία του και να χάνει από τα χέρια του ένα τρίποντο που έμοιαζε πολύ ξεκούραστο στην αρχή, αφού χαλάρωσε επικίνδυνα σε όλο το δεύτερο ημίχρονο.

Για τους φιλοξενούμενους, από την άλλη, ο συγκεκριμένος βαθμός ήταν σημαντικός κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, αφού έγιναν μόλις η τρίτη ομάδα που δεν χάνει στο Καυτανζόγλειο φέτος, μετά τον Εθνικό Σερρών και τη Λαμία, οι οποίοι είχαν πάρει λευκές ισοπαλίες.

Το ξεκίνημα για τον Ηρακλή ήταν ιδανικό. Στο 3′ ο Σιατραβάνης έβγαλε τη σέντρα, ο Λουκίνας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και ο Ρομάνο από κοντά με προβολή άνοιξε το σκορ.

Τρία λεπτά μετά χάθηκε μεγάλη ευκαιρία με τον Παπατολίκα να νικάει τον Λουκίνα σε τετ α τετ. Ωστόσο, το 2-0 έγινε στο 14′ με τον Πορτουλίδη να εκτελεί φάουλ, τον Λουκίνα να στρώνει στον Ρομάνο και τον τελευταίο να χρίζεται ξανά σκόρερ.

Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια κατέβασαν ταχύτητα. Η κατοχή ήταν συντριπτικά υπέρ του Ηρακλή, ο οποίος όμως ήταν εντελώς φλύαρος. Προσπαθούσε να κάνει συντήρηση δυνάμεων, αφού ο Πιερικός δεν έδειχνε ικανός να τον απειλήσει.

Τελικά στο 77′ η ομάδα της Κατερίνης βρήκε τον τρόπο να μπει ξανά στο παιχνίδι. Μπουζούκης και Μυστακίδης συνδυάστηκαν και ο δεύτερος με διαγώνιο σουτ έκανε το 2-1.

Στο 86′ ήρθε η ισοφάριση. Ο Μυστακίδης εκτέλεσε φάουλ, ο Μπαξεβάνος σούταρε με τη μία και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα μετά από κόντρες. Ετσι ο Ηρακλής έχασε μέσα από τα χέρια του δύο βαθμούς.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Xουάντερσον, Μπουκουβάλας, Στάμου, Ιντζόγλου, Ρομάνο, Πουρτουλίδης (81′ Μπαρτολίνι), Σιατραβάνης, Βαλεριάνος, Κάσσος (60′ Τσιλιγκίρης), Λουκίνας (71′ Αγγελούδης), Ζιαμπάρης.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Θωμάς Γράφας): Παπατολίκας, Καραγιάννης, Καρτσάμπας, Καρατάσιος, Γιαννούλης (90’+5 Χατζόγλου), Μπαξεβάνος, Μπουζούκης, Μυστακίδης (90′ Κατσιαμήτας), Ντόσης, Σταματής, Μπαστάνης (58′ Παλιάτσιος).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ