Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ο Γκεστράνιους για τις εντυπώσεις του από το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Για τις εντυπώσεις του από το πρόσφατο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ μίλησε ο Ματίας Γκεστράνιους, με τους συμπατριώτες του να υποστηρίζουν πως πραγματοποίησε μια σχεδόν τέλεια εμφάνιση σε ένα παιχνίδι που ποτέ δεν είναι εύκολο.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας «iltalehti.fi»:

«Γκεστράνιους, Αλκάρε και Βιρεαβουόρι κλήθηκαν να φέρουν εις πέρας ένα ελληνικό ντέρμπι μπροστά σε 30.000 φανατικούς υποστηρικτές.

Από το τσεπάκι του Φινλανδού βγήκαν μόλις τρεις κίτρινες κάρτες, ενώ η συνολική διαχείρισή του παιχνιδιού από τους «άρχοντες» της αναμέτρησης ανάγκασε και τις δύο ομάδες στο να δώσουν συγχαρητήρια στον Γκεστράνιους, ο οποίος έλαβε τα εύσημα και από το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Φερνάντο Μάριν, ο οποίος βρέθηκε στο γήπεδο της Τούμπας.

‘‘Είμαι χαρούμενος από το πως πήγαν τα πράγματα. Οι δύο ομάδες έμειναν ικανοποιημένες από την διαιτησία. Μπορώ να πω ότι ήταν ένα εύκολο παιχνίδι για εμένα. Το περίμενα δυσκολότερο και είμαι χαρούμενος από αυτή την εξέλιξη.

Προσπάθησα να περιορίσω τα σφυρίγματα μου σε αυτό το παιχνίδι, για να έχουν ρυθμό οι ομάδες. Περίμενα δυσκολότερη κατάσταση, αλλά τελικά ήταν πολύ εύκολο.

Θα μπορούσαν να εξελιχθούν και διαφορετικά τα πράγματα, αλλά ευτυχώς όλα κύλησαν ομαλά. Η συνεργασία με τους Έλληνες δούλεψε άψογα’’, ανέφερε ο Γκεστράνιους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ