Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ντομπρασίνοβιτς: “Δώρο Θεού ο Αρης”

Την πρώτη του προπόνηση με τον Άρη πραγματοποίησε ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς. Ο 39χρονος Μαυροβούνιος -κάτοχος κυπριακού διαβατηρίου- που αποτελεί προσωπική επιλογή του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, θα κάνει το ντεμπούτο του στο εντός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ορφέα Ελευθερούπολης.
 
«Είναι μία μεγάλη πρόκληση για μένα ο Άρης. Είναι η πρώτη φορά που προπονώ και ήρθα εδώ για να πετύχω και να κάνω κάτι καλό με τον Άρη. Ξέρω που ήρθα και τις προσδοκίες έχει ο κόσμος. Είμαι έτοιμος για όλα», δήλωσε ο Ντομπρασίνοβιτς, ενώ ερωτηθείς αν περίμενε πως η πρώτη του δουλειά θα ήταν σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ, απάντησε: «Ειλικρινά όχι. Είναι όμως ένα δώρο από τον Θεό, το οποίο πρέπει να χρησιμοποιήσω, για να βοηθήσω εμένα και τον Άρη».

Ως προπονητής ο γνώριμός μας στα ελληνικά γήπεδα Ντομπρασίνοβιτς, δεν έχει ιδιαίτερη εμπειρία -καθώς έχει καθίσει μόνο ως συνεργάτης στον πάγκο της Νέας Σαλαμίνας- και γι’ αυτό τόνισε: «Δεν θέλω να σκέφτομαι αν έχω εμπειρία ή όχι. Όπως είπα, είναι η πρώτη μου δουλειά. Η εμπειρία μου ως ποδοσφαιριστής ίσως με βοηθήσει στην αρχή».

Αναφέρθηκε επίσης στον Δημήτρη Καλαϊτζίδη λέγοντας: «Είναι ο μεγαλύτερος λόγος που είμαι εδώ. Συνεργαστήκαμε πολύ καλά και έδειξε πως με πιστεύει ως άνθρωπο και ως προπονητή» και κατέληξε με μήνυμα στον κόσμο του Άρη: «Να είναι κοντά στην ομάδα και να μας βοηθήσει. Να επαναφέρουμε όλοι μαζί ξανά τον Άρη στη θέση που τον συνηθίσαμε παλιά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ