Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δίκαια ο Αχαρναϊκός 4-2 την Επισκοπή

Σε θρίαμβο του Αχαρναϊκού εξελίχθηκε η αναμέτρηση στο Μενίδι ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Επισκοπή. Οι Κρητικοί κατάφεραν πολύ γρήγορα να πάρουν προβάδισμα στο σκορ, ωστόσο οι παίκτες του Γιώργου Βαζάκα ευτύχησαν να ισοφαρίσουν πριν την ανάπαυλα και τελικά να πανηγυρίσουν τη νίκη με 4-2.

Oι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν τον αντίπαλό τους και τα κατάφεραν στο 8’ με τον Δουμάνη. 

Tο 1-1 ήρθε στο 26’, όταν έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ιορδανίδη, ο Γέσιτς πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Καλογερόπουλος τη δεύτερη.

Με το καλημέρα του δευτέρου ημιχρόνου η Επισκοπή βρέθηκε κοντά στο γκολ, αλλά η κεφαλιά του Νικόλτση στο 56’ βρήκε στο δοκάρι του Παγούδη.

Δύο λεπτά αργότερα ο διαιτητής Βρακάς υπέδειξε το σημείο του πέναλτι σε ανατροπή του Γέσιτς από τον Μανουσάκη. Ο παθών ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 2-1.

Στο 75’ ο Ταμπάκης με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ για τον Αχαρναϊκό σε 3-1 έπειτα από σέντρα του Καλογερόπουλου, ενώ στο 83’ ο Γέσιτς πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα κάνοντας το 4-1.

Το μόνο που κατάφεραν οι Κρητικοί ήταν να μειώσουν στο 86’ σε 4-2 με την κεφαλιά του Δρακάκη.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παγούδης Εμέκα, Μωυσιάδης, Ζώνας, Ταμπάκης (84’ Αθανασίου), Γέσιτς, Καλογερόπουλος (79’ Σκαθαρούδης), Νιάρος (52’ Τσιάμης), Παπατόλιος, Ιωαννίδης, Ιορδανίδης

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Τάκης Διακάκης): Κελαϊδης, Λιονάκης, Δελήμπασης (77’ Διακάκης), Δουμάνης (71’ Βιτώρος), Νικόλτσης, Μποτωνάκης, Πιθαρούλης, Λάμπρου (71′ Βιγιαφάνε), Βουρβαχάκης, Ράντοβιτς, Μανουσάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ