Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αραβικό χρήμα γεμίζει τα ταμεία του Ολυμπιακού – Ποιος παίκτης βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδας του Κατάρ

Είναι πολύ πιθανό εκτός από μεταγραφές να υπάρξουν και αποχωρήσεις στον Ολυμπιακό τον Γενάρη. 

Μπορεί οι Ερυθρόλευκοι να έχουν ρίξει το βάρος στην ενίσχυση της ομάδας, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα κοιτάξουν να αποδεσμευτούν από ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πείσει ή δεν υπολογίζονται.

Σε αυτή την κατηγορία φαίνεται πως ανήκει και ο Τζίμι Ντουρμάζ, ο διεθνής Σουηδός εξτρέμ, ο οποίος δεν έχει προσαρμοστεί στην Ελλάδα. Ο πρώην άσος της Γκεντσλερμπιρλιγκί αποτέλεσε προσωπική μεταγραφή του Μίτσελ αλλά όποτε χρησιμοποιήθηκε από τον Ισπανό προπονητή δεν απέδωσε τα αναμενόμενα.

Το όνομα του 25χρονου μεσοεπιθετικού έχει ακουστεί σε πολλά μεταγραφικά σενάρια που προέρχονται κυρίως από την Τουρκία αλλά και εσχάτως από ομάδα του Κατάρ! 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση αναμένεται άκρως δελεαστική τόσο για τον Ολυμπιακό, όσο και για τον Σουηδό ποδοσφαιριστή, με εξελίξει να υπάρχουν μέσα στις επόμενες μέρες, ενώ είναι πιθανό η πλευρά του παίκτη να έχει ενημερωθεί ήδη για το ενδιαφέρον από τη Μέση Ανατολή. 

Αν όντως “κάτσει” μια τέτοια πρόταση για τον Σουηδό θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο να την αρνηθούν οι πρωταθλητές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ