Μετάβαση στο περιεχόμενο

Συμφώνησε με Νέτο ο Ολυμπιακός, απομένει το οκ της Ζενίτ

Mετά τον Χάρα, ο Ολυμπιακός συμφώνησε και με τον Νέτο. https://dub123.mail.live.com/ol/clear.gifO 26άχρονος στόπερ τα έχει βρει σε όλα με τους Πειραιώτες (αν και δεν μπορεί να παίξει στο Γιουρόπα Λιγκ) και έχει ετοιμάσει τις βαλίτσες του για την Ελλάδα.

Δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί η απόκτησή του ακόμα και σήμερα Παρασκευή, ενώ είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή  να μπει στο αεροπλάνο για την Αθήνα, εφόσον οι Ρώσοι, που αυτές τις ημέρες είναι στην Ντόχα για φιλικούς αγώνες, βρουν τον αντικαταστάτη του.

Φαντάζει δύσκολο να χαλάσει η μεταγραφή, αφού απομένουν οι υπογραφές. Η Ζενίτ ξαναπαίζει στις 19 Φλεβάρη επίσημο ματς, έχει, όμως, τραυματία τον Αργεντινο στόπερ Γκαράι. Θέλησε να πάρει στον Μαουρίσιο της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, ο οποίος, όμως, πήγε δανεικός στη Λάτσιο. Δεν έχει έτοιμη λύση η ρωσική ομάδα και ψάχνεται.

Από εκεί και πέρα όσον αφορά τον 33χρονο Ρικάρντο Κόστα, που ήταν στη λίστα του Μίτσελ, απορρίφθηκε λόγω ηλικίας από τον Περέιρα και καταλήγει στον ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός στο μεταξύ ψάχνει για καθαρόαιμο ακραίο. Ο Φράνκο Χάρα παίζει και στις πτέρυγες, αλλά ο Βίτορ Περέιρα τον έφερε για την επίθεση και για εκεί τον υπολογίζει, είτε σε ρόλο φορ, είτε σε ρόλο δεύτερου επιθετικού.

Από το αποτέλεσμα των μεταγραφικών κινήσεων θα εξαρτηθεί και το μέλλον του Τζίμι Ντουρμάζ. Ομάδες από την Τουρκία θέλουν τον Σουηδό με δανεισμό με οψιόν αγοράς. Αν, όμως, ο Ολυμπιακός δεν βρει καλύτερο παίκτη από τον Ντουρμάζ, δεν θα τον παραχωρήσει.

Την επόμενη εβδομάδα εξάλλου θα αποφασίσει ο Περέιρα για το ποίοι θα φύγουν.

Αποχωρεί σίγουρα ο Γκαζαριάν γιατί είναι ξένος, θα δοθεί δανεικός ο Ολαϊτάν για για να πάρει χρόνο συμμετοχής, ενώ το ίδιο θα συμβεί με τον Πελέ καιτον Ιμπραΐμ, ενώ θα λυθεί το συμβόλαιο του Μπονγκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ