Μετάβαση στο περιεχόμενο

Απίστευτη αποκάλυψη διάσημου μοντέλου:”Χώρισα γιατί ήθελε να είμαι ο άντρας στη σχέση και μου ζητούσε…”

Η Katie Price, το καυτό μοντέλο του πλανήτη, απωθημένο όλων των ανδρών, μίλησε για πολύ προσωπικά θέματα στο reality «Big Brother Celebrities» στο οποίο συμμετέχει.

Στόχος της αυτή τη φορά ο πρώην σύζυγός της, Alex Reid, ένα από τους πιο γνωστούς παλαιστές, τον οποίο χώρισε, γιατί όπως η ίδια τόνισε, είχε χάσει μαζί του τελείως την θηλυκή της πλευρά.

Το μοντέλο δεν δίστασε να αναφέρει πως όλο το διάστημα που ήταν μαζί χρησιμοποιούσε συνεχώς ερωτικά βοηθήματα -έγινε πολύ συγκεκριμένη, κάνοντας εκτενή κουβέντα για πλαστικά πέη που της ζητούσε να φοράει- στην κρεβατοκάμαρά τους για να τον ικανοποιεί.

«Δεν μπορούσα να συνεχίσω άλλο. Πολλοί straight άνδρες τους αρέσει κάποιες φορές να ασχολούνται οι γυναίκες τους με την… πίσω πλευρά τους. Εκείνος όμως το ήθελε όλη την ώρα. Και εγώ αν και στην αρχή το έκανα, στη συνέχεια είχα πολλές αντιρρήσεις. Γι’ αυτό και τον χώρισα. Δεν ήθελα να είμαι άλλο ο άνδρας στη σχέση μας».

Εκείνος από την πλευρά του, σοκαρισμένος, τόνισε στη MailOnline: «Είμαι απογοητευμένος που έβγαλε τόσο προσωπικά θέματά μου στη φόρα. Δεν ξέρω τι άλλο να πω».

 

katie-alex-01--z

πηγή: peoplegreece.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ