Μετάβαση στο περιεχόμενο

Απολύεται σπουδαίος άλλοτε τεχνικός της ΑΕΚ, επειδή τα «έχωσε» στη διοίκηση για τις μεταγραφές! (ΦΩΤΟ)

Λίγες ώρες μετά την… έξαλλη τοποθέτησή του, με αφορμή τη μεταγραφική πολιτική της μέχρι πρότινος ομάδας του, αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο.

Ο λόγος για τον Γκουστάβο Πογιέτ που θα «πληρώσει» το ξέσπασμά του για τη μεταγραφική λογική της Μπορντό!

Ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν συμφωνούσε με τις πωλήσεις των Μάλκομ και Ρολάν, αλλά ούτε και με τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Λαμπρόντ, με αποτέλεσμα να απειλεί για αποχώρηση μετά το παιχνίδι των Γιρονδίνων κόντρα στη Μαριουπόλ.

Τελικώς τον… σχολάει η ίδια η γαλλική ομάδα που την Κυριακή στο ματς με την Τουλούζ για το πρωτάθλημα αναμένεται να πορευτεί με τον Ερίκ Μπεντουέτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ