Μετάβαση στο περιεχόμενο

Χωρίς νικητή το Παναιτωλικός-Παναχαϊκή

Παναιτωλικός και Παναχαϊκή ήρθαν ισόπαλοι 0-0 στο Αγρίνιο σε φιλικό ματς προετοιμασίας, ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων για αμφότερους. 

Ο Τραϊανός Δέλλας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες του, σε ένα ματς που δεν είχε ευκαιρίες. 

Πιο συγκεκριμένα οι «κυανοκίτρινοι» είχαν διάθεση και πρωτοβουλίες στο παιχνίδι τους, αλλά δεν μεταφράστηκαν σε ευκαιρίες, αφού η Παναχαϊκή προσπάθησε και πέτυχε σε μεγάλο βαθμό να κλείσει τους χώρους.

Η καλύτερη στιγμή ήταν από στημένη φάση στο 13’, με τον Μάζουρεκ να εκτελεί φάουλ στέλνοντας τη μπάλα ελάχιστα άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε σουτ του Αργεντινού στο επόμενο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι απώλεσαν την καλύτερη, όταν μετά από λάθος του Βασιλούδη, ο Ελευθεριάδης αστόχησε από πλεονεκτική θέση στο 18’.

Στο 61’ ένα καλό σουτ του Τσοκάνη έδιωξε δύσκολα ο Κολοβούρης, ο οποίος στις καθυστερήσεις κράτησε το μηδέν στην πιο χαρακτηριστική ευκαιρία του αγώνα, σε κοντινό δυνατό σουτ του Αγρόδημου μετά από γύρισμα του Ντίας.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Γιαννακόπουλος (65’ Θεοδωρόπουλος), Μιχάι (46’ Μαλής), Χαντάκιας (59’ Γιαννιώτης Δ.), Μπελεβώνης (81’ Μαρινάκης), Ρότσα (46’ Τσοκάνης), Βασιλούδης (59’ Τσιγγάρας), Λιάβας (59’ Νταλακούρας), Μάζουρεκ (46’ Αγρόδημος), Κόκκορης (65’ Ντίας), Παρράς (65’ Μανά), Βακράκος (81’ Πάουλο) 

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Καπούταγλης, Σταμόπουλος, Πολυχρόνης, Σωτηράκος, Τσελεπίδης, Λουμπαρδέας, Σταυρόπουλος, Πλέγας, Ελευθεριάδης, Καρατσνάκοφ, Κυνηγόπουλος. 

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Κολοβούρης, Ντάσιος, Πατάπης, Πολίμος, Κολ, Κοτσώνης, Μουστακόπουλος, Παπατόλιος, Μασούρας, Αντωνακόπουλος, Μαυριάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ