Μετάβαση στο περιεχόμενο

Το μεγάλο ρεκόρ που «κυνηγάει» απόψε η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει απόψε (21:00) τη Σέλτικ στη ρεβάνς του 1-1 της Γκλασκώβης, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League.

Σε περίπτωση που καταφέρει να μην ηττηθεί από τους Σκωτσέζους, θα επεκτείνει το αήττητο σερί της που κρατάει από την περσινή σεζόν, μετά την ήττα με 1-0 από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, επίσης για τα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Από τότε, λοιπόν, η Ένωση έχει 11 ματς χωρίς ήττα στην Ευρώπη, με τελευταίο το 1-1 στο «Celtik Park» πριν μία εβδομάδα!

Πλέον, ο δικέφαλος «κυνηγάει» το αήττητο ρεκόρ 12 αγώνων της περιόδου 2002-03, όταν με προπονητή τον Ντούσαν Μπάγεβτς μπήκε στους ομίλους του Champions League με δύο νίκες επί του ΑΠΟΕΛ για να ακολουθήσουν 6/6 ισοπαλίες, ανάμεσά τους και κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ (μέσα-έξω).

Εκείνο το σερί, τελικά, «έσπασε» στον επαναληπτικό με τη Μάλαγα για τους «16» του Κυπέλλου UEFA που έφερε τον αποκλεισμό της ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ