Μετάβαση στο περιεχόμενο

Συντηρούν το θέμα Σιμόες οι Βέλγοι

Χθες έγινε γνωστή η «κρούση» της Μπριζ στην ΑΕΚ για τον Αντρέ Σιμόες και σήμερα οι Βέλγοι έρχονται να επιβεβαιώσουν το ενδιαφέρον, τονίζοντας μάλιστα πως στο «Jan Breydel» παρακολουθούν τον Πορτογάλο μέσο από πέρυσι και συγκεκριμένα, από τα εξαιρετικά παιχνίδια που είχε κάνει στα προκριματικά του EuropaLeague απέναντι στους «νερατζούρι» του Βελγίου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «Het Laatste Nieuws», λοιπόν, η Μπριζ έχει βγει στην αγορά για την απόκτηση αμυντικού μέσου και ο Σιμόες βρίσκεται ανάμεσα στους υποψηφίους: «Η Μπριζ έχει ρίξει το βλέμμα της στον Αντρέ Σιμόες. Ο 28χρονος Πορτογάλος είναι ένας παλιός γνώριμος στο ‘’Jan Breydel’’, από την περασμένη σεζόν όταν αγωνίστηκε με την ΑΕΚ απέναντι στην Μπριζ στις προκριματικές φάσεις του Europa. Το πόσο που μπορεί να κοστίσει δεν είναι γνωστό, αλλά ότι μπήκε στην τελευταία σεζόν του συμβολαίου του με την ελληνική ομάδα προσφέρει δυνατότητες…».

Βεβαίως, αυτές οι δυνατότητες, που αναφέρουν οι Βέλγοι, έχοντας ελπίδες για την απόκτηση του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή της Ένωσης, δεν φαίνεται να προκύπτουν από πουθενά, αφού οι κιτρινόμαυροι ήταν ξεκάθαροι με την απάντηση ότι «δεν πωλείται ο Σιμόες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ