Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Η Σπόρτινγκ ζητάει 3 εκατ. για Ποντένσε, αλλιώς θα πάει στα δικαστήρια»!

Ο Ντάνιελ Ποντένσε βρίσκεται μία… ανάσα από τον Ολυμπιακό, αλλά η μεταγραφή του ακόμη δεν έχει επισημοποιηθεί.

Ένας από τους λόγους αφορά στο… ξεκαθάρισμα της σχέσης του με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο 21χρονος εξτρέμ είχε «σπάσει» μονομερώς το συμβόλαιό του, μαζί με αρκετούς ακόμη παίκτες της ομάδας, μετά το «ντου» από χούλιγκαν στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου πριν λίγους μήνες.

Ωστόσο, η ομάδα της Πορτογαλίας έχει αρχίσει να κινείται κατά παικτών που έφυγαν μόνοι τους. Γι’ αυτό και δεν πρόκειται να αφήσει τον Ποντένσε να πάει σε άλλη ομάδα χωρίς όφελος, όπως αναφέρουν στην χώρα της Ιβηρικής.

Συγκεκριμένα, υποστηρίζεται ότι η Σπόρτινγκ αξιώνει 3 εκατ. ευρώ από τον Ολυμπιακό κι αν δεν λάβει τα χρήματα αυτά, θα κινηθεί δικαστικά!

Δεν αποκλείεται, πάντως, στο «παιχνίδι» να μπουν και έμψυχα ανταλλάγματα, καθώς ο Οτζίτζα Οφόε εμφανίζεται να αποτελεί μεταγραφικό στόχο της ομάδας της Λισαβόνας και οι ερυθρόλευκοι θέλουν να «ξεφορτωθούν» το «βαρύ» συμβόλαιό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ