Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Η παρακάμερα του ΑΕΚ-Μιέτζ

Η ΑΕΚ έδωσε χθες το πρώτο της φιλικό παιχνίδι επί πολωνικού εδάφους απέναντι στη Μιέτζ Λεγκνίκα, που ήταν και το πραθενικό του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο της, στο οποίο ηττήθηκε με 1-0.

Σήμερα, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ανέβασε στο ΑΕΚ TV όσα κατέγραψε η παρακάμερα της αναμέτρησης. Στο σχετικό βίντεο βλέπουμε πλάνα προ της έναρξης του αγώνα από το Κίελτσε, όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο προετοιμασίας τη Ένωσης, αλλά και τις αντιδράσεις τόσο του Έλληνα τεχνικού, όσο και των ποδοσφαιριστών στον πάγκο της ομάδας στη διάρκεια του ματς.

Το σχετικό δελτίου Τύπου ανέφερε:

«Η ΑΕΚ δεν ξεκίνησε με επιτυχές αποτέλεσμα τα φιλικά της προετοιμασίας για τη σεζόν 2018-19, όμως είναι ακόμα πολύ νωρίς για οποιαδήποτε συμπεράσματα. Ανεξάρτητα από το σκορ, ήταν η πρώτη αγωνιστική «γεύση» για τη νέα χρονιά και η κάμερα του AEK TV κατέγραψε από κοντά κάθε στιγμή από το παρασκήνιο του αγώνα».

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ