Μετάβαση στο περιεχόμενο

Παναθηναϊκός: Με τέσσερις απουσίες στη Μαδρίτη

Με πολλά προβλήματα απουσιών θ ταξιδέψει στην Μαδρίτη για το ματς με την Ρεάλ (22/01) ο Παναθηναϊκός, καθώς τέσσερις «πράσινοι» δεν μπορούν να ενισχύσουν την ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς στην 4η αγωνιστική του Τοπ-16.

Μετά τους Λουκά Μαυροκεφαλίδη (θλάση στους προσαγωγούς) και Λευτέρη Μποχωρίδη (θλάση στον τετρακέφαλο) εκτός αποστολής θα βρίσκονται τόσο ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, όσο και ο Νίκος Παππάς.

Ο Γιάνκοβιτς, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο δεν αγωνίστηκε ούτε στο ματς κόντρα στον Απόλλωνα (19/01) και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν πως χρειάζεται μέρες ξεκούρασης.

Όσο για τον Νίκο Παππά, ο γκαρντ των «πρασίνων» μετά από χτύπημα του Γάιου Σκορδίλη στο ματς με τον Απόλλωνα, υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο και δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του στο δύσκολο ματς της Μαδρίτης, με τον Μαυροβούνιο κόουτς να «πονοκεφαλιάζει» ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα ταξιδεψει κανονικά για την Ισπανία, παρότι δεν προπονήθηκε το βράδυ της Τρίτης (20/01), καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε λόγω ενοχλήσεων στο ισχίο ήταν καθαρές.

Στην αποστολή για Μαδρίτη θα βρίσκονται οι Διαμαντίδης, Σλότερ, Νέλσον, Μπλουμς, Χαραλαμπόπουλος, Κόνιαρης, Φώτσης, Γκιστ, Μπατίστα, Παπαγιάννης και Διαμαντάκος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ