Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Υπογράφει στον Παναιτωλικό ο αρχηγός της Γκέτεμποργκ

Μετά την δεδομένη αποχώρηση του Ντάνι Μπεχαράνο, οι άνθρωποι του Παναιτωλικού εξ αρχής ψάχτηκαν να καλύψουν με τον καλύτερο τρόπο το κενό, σε μια θέση που έτσι κι αλλιώς… πονούσαν από το περασμένο πρωτάθλημα, αν σκεφτεί κανείς την… ροπή προς τις κόκκινες που είχε ο Βολιβιανός μέσος και τις συχνές απουσίες του λόγω τιμωρίας.

Έτσι, όπως συνηθίζουν τα «καναρίνια» κινήθηκαν με μεταγραφική μυστικότητα κι έφεραν στο Αγρίνιο τον Σεμπάστιαν Έρικσον, ο οποίος αναμένεται σήμερα να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα.

Ο 29χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός μέσος έμεινε ελεύθερος από την Γκέτεμποργκ στην οποία υπήρξε κι αρχηγός, ενώ έχει παραστάσεις κι από το ιταλικό πρωτάθλημα, αφού είχε φορέσει και την φανέλα της Κάλιαρι, η οποία τον απέκτησε από τον σουηδικό σύλλογο το καλοκαίρι του 2011.

Ο Έρικσον ήταν βασικός σε όλες τις «μικρές» εθνικές της Σουηδίας, ενώ έχει γράψει και 7 συμμετοχές με την ανδρών.

Ο Σουηδός μέσος έχει ύψος 1.84, έχει την προσωπικότητα, αλλά και την εμπειρία που αναζητούσε ο Τραϊανός Δέλλας, ενώ παράλληλα αν χρειαστεί μπορεί να αγωνιστεί και ως κεντρικός αμυντικός, έτσι ώστε να καλύψει μια ακόμη θέση.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ