Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Ιδανικός για την Εθνική ο Μαρκαριάν»

Σίγουρος ότι θα τα καταφέρει στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος ο Σέρχιο Μαρκαριάν εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο άλλοτε παίκτης του Ουρουγουανού τεχνικού στον Ιωνικό Σωκράτης Οφρυδόπουλος.

Ο παλαίμαχος αμυντικός εξήρε τις ικανότητες του Λατινοαμερικάνου κόουτς, ο οποίος φέρεται ως υποψήφιος,για να διαδεχθεί στον πάγκο της «γαλανόλευκης» τον Κλαούντιο Ρανιέρι.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στον «NovaΣΠΟΡ FM 94,6»:

«Η παρουσία του στον Ιωνικό συνοδεύτηκε με την μεγαλύτερη επιτυχία της ομάδας, την έξοδο στο UEFA. Είναι εξαιρετικός προπονητής και άνθρωπος. Η προπόνησή του στο τεχνικό κομμάτι ήταν εξειδικευμένη. Ήταν 15 χρόνια μπροστά. Η ποιότητά του ως άνθρωπος, οι γνώσεις ήταν κάτι το διαφορετικό. Είμαι χαρούμενος που τον γνώρισα και συνεργάστηκα μαζί του.

Οι επιτυχίες του στις εθνικές ομάδες της Παραγουάης, του Περού, αλλά και σε συλλογικό επίπεδο δείχνουν τις ικανότητές του. Είναι μορφωμένος άνθρωπος, με επίπεδο και το πλεονέκτημά του συγκριτικά με τους υπόλοιπους υποψήφιους είναι ότι έχει εμπειρία με εθνικές ομάδες.

Η ηλικία για μένα δεν είναι ντεσαβαντάζ. Άλλες φορές λέμε δεν παίρνουμε νέους τεχνικούς διότι δεν έχουν εμπειρία. Είναι έξυπνος και καλός στην δουλειά, με γνώσεις. Αυτό θέλουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ