Μετάβαση στο περιεχόμενο

Παπαγιαννόπουλος: «Μπορούμε τίτλο»

Ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος, που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι εναντίον του Πλατανιά, αναφέρθηκε στην παρουσία του κόντρα στους Κρητικούς, ενώ εξέφρασε την πίστη του πως ο «δικέφαλος» μπορεί να στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδος.

«Είμαι χαρούμενος που έκανα ντεμπούτο στην Τούμπα, μπροστά στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Ευτυχώς κερδίσαμε και συνεχίζουμε όπως θέλουμε την πορεία μας στο πρωτάθλημα», υποστήριξε αρχικά ο ομογενής αμυντικός των «ασπρόμαυρων».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει την μάχη τίτλου από τον Ολυμπιακό, τόνισε: «Σίγουρα μπορεί. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε μέσα από σκληρή δουλειά και σκληρές προπονήσεις. Ελπίζουμε για το καλύτερο».

Τέλος, για το αν έχει προσαρμοστεί στην ομάδα, είπε: «Ναι, έχω προσαρμοστεί και προσπαθώ για το καλύτερο. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα και όπως έχω καταλάβει ήδη έχει τους καλύτερους οπαδούς που υπάρχουν.

Είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο προπονητής, βέβαια, θα κρίνει ποια θα είναι η ενδεκάδα. Εγώ είμαι έτοιμος και θέλω να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ περισσότερο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ