Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ξανά αποχή στη Γαλατά!

Για ακόμα μία φορά, το κλίμα στο εσωτερικό της Γαλατάσαραϊ χάλασε. Για οικονομικούς λόγους. Η διοίκηση του τουρκικού συλλόγου δεν κατάφερε να υποβάλλει τον μισθό στους παίκτες, με αποτέλεσμα αυτοί να αναλάβουν δράση και να μην πάνε στη σημερινή προπόνηση (βάσει του σχετικού όρου που υπάρχει στο συμβόλαιό τους).

Θυμίζουμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι παίκτες αποφασίζουν να αντιδράσουν στην οικονομική στενότητα που παρουσιάζεται στη Γαλατάσαραϊ, αφού κάτι αντίστοιχο έχει ξαναγίνει στο παρελθόν. Κάτι οι αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό, κάτι οι καλές εμφανίσεις του τελευταίου μήνα έδειξαν πως είχαν αλλάξει τα δεδομένα εντός της ομάδας. Μάταια όμως…

“Υπήρχε ένα πρόβλημα με την τράπεζα, αλλά αύριο (20/1) όλα θα έχουν λυθεί. Όλα έχουν να κάνουν με μία παρεξήγηση. Οι παίκτες θα επιστρέψουν άμεσα στις προπονήσεις. Είναι ντροπή που οι παίκτες δεν ήρθαν σε επικοινωνία με εμάς. Μίλησα μαζί τους στο τηλέφωνο. Λυπάμαι και είμαι εκνευρισμένος. Αύριο το πρόβλημα θα έχει λυθεί”, ήταν η δήλωση του Γενικού Διευθυντή της Γαλατά, Καν Τοπσακάλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ