Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κέρδισε την Καρδίτσα και ανέβηκε 3ος ο Ολυμπιακός Βόλου

ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε με 2-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας. Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός, καθώς είχε πολύ καλό ρυθμό  τόσο από τους γηπεδούχους, όσο και από τους φιλοξενούμενους. Ωστόσο, οι πρώτοι ήταν αυτοί που πανηγύρισαν τη νίκη και φτάνοντας τους 20 βαθμούς ξεπέρασαν την ΑΕΛ και σκαρφάλωσαν στην τρίτη θέση.

Μοιρασμένο ήταν το πρώτο ημίχρονο, καθώς Αναγέννηση Καρδίτσας και Ολυμπιακός Βόλου είχαν τα δικά τους καλά διαστήματα. Oι γηπεδούχοι, εκμεταλλευόμενοι και την απουσία του Μίχου (είχε περάσει εκτός για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες) επιτέθηκαν από τον άξονα με τον Ρόκα, ο οποίος έδωσε στον Διαμαντόπουλο για το 1-0 στο 38’.

Στο 71′ σημειώθηκε και το δεύτερο γκολ για τον Ολυμπιακό, όταν ο Νικολιάς πλάσαρε εύστοχα από το σημείο του πέναλτι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Κασμερίδης, Ζέρης, Μαργαρίτης, Μπάρμπας (31’ Καρράς), Ιντζίδης, Ρόκας (59’ Τριανταφυλλάκος), Μαρτίνεθ, Μπιτάνγκ, Θέος, Νικολιάς, Διαμαντόπουλος (75’ Μπαλντοβαλίεφ).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Παπαργυρίου (82’ Τζάνης), Στάμος, Οικονόμου (73’ Τζέκος), Κουλίδης, Γκουγκούδης, Μίχος (40’ Βουτσιάς), Μπιτέλης, Μαυριάς, Παναγιωτόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ