Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προσφυγή και ο Μπανούσης στον ΟΦΗ

Τα προβλήματα δεν έχουν τέλος στον ΟΦΗ καθώς ένας ακόμη ποδοσφαιριστής των Κρητικών μετά τους Στάθη, Τριποτσέρη, Μακρή και Κουτσιανικούλη κατέθεσε προσφυγή εις βάρος της ομάδας του Ηρακλείου διεκδικώντας τα δεδουλευμένα του, αλλά και την ελευθερία του. Ο λόγος για τον 27χρονο επιθετικό Κωνσταντίνο Μπανούση ο οποίος φέτος έχει αγωνιστεί σε 11 παιχνίδια με τον ΟΦΗ.

Η εκδίκαση των υποθέσεων και των πέντε ποδοσφαιριστών πήρε δικάσιμο για την Τρίτη (27/1) και από την στιγμή που οφείλονται τόσα δεδουλευμένα στους παίκτες των Κρητικών αναμένεται να κερδίσουν την ελευθερία τους και εν συνεχεία να μπορέσουν να συνεχίσουν την καριέρα τους σε ομάδες που ήδη έχουν δείξει ενδιαφέρον και παρακολουθούν τι θα γίνει με τις υποθέσεις τους.

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ έδωσαν το παρών στην προπόνηση σήμερα, όχι για να γυμναστούν, αλλά για να μαζέψουν τα πράγματα τους. Εκεί οι ιθύνοντες του ΟΦΗ, αλλά και ο Νίκος Αναστόπουλος έκαναν προσπάθεια να τους μεταπείσουν λέγοντάς τους ότι αύριο θα πάρουν κάποια λεφτά, αλλά η προσπάθειά τους δεν απέφερε καρπούς.

Τον δρόμο της προσφυγής θα είχαν ακολουθήσει και οι Λόρια, Μεραμπασβίλι αλλά οι δυο ποδοσφαιριστές ουσιαστικά είναι παγιδευμένοι στον ΟΦΗ από τη στιγμή που ήδη έχουν παίξει σε άλλη μια ομάδα και δεν μπορούν να αγωνιστούν και σε τρίτο σύλλογο στην διάρκεια της σεζόν.

Πλέον ο ΟΦΗ όμως έχει μείνει με 14 παίκτες και φυσικά το μέλλον φαντάζει δυσοίωνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ