Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μεγάλο διπλό για τον Τύρναβο

Τη νίκη με 1-0 πήρε ο Τύρναβος στην έδρα του Εθνικού Σερρών. Πολύ σημαντική επιτυχία για τους Θεσσαλούς, στην προσπάθεια που κάνουν να παραμείνουν στην κατηγορία, καθώς οι Σερραίοι μάχονται για τον ίδιο στόχο.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο και διαχειρίστηκαν σχεδόν άριστα το προβάδισμά τους μέχρι το τέλος. Σπουδαία εμφάνιση από τον Πρίφτη, που πραγματοποίησε ορισμένες εντυπωσιακές επεμβάσεις, με αποκορύφωμα αυτήν στο φάουλ του Ναστέφσκι στο τέλος.

Στο 43’ ήρθε το γκολ για τον Τύρναβο. Ο Ότα εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα του Εθνικού και σκόραρε μέσα από τη μικρή περιοχή.

Οι πορτοκαλί μπήκαν στο δεύτερη ημίχρονο με σαφή διάθεση να φέρουν γρήγορα το ματς στα ίσια, με τον Μαρίνο στο 49’ να σουτάρει και τον Πρίφτη να του λέει όχι.

Στο 86’ ο Πρίφτη φώναξε ξανά παρών σε εκτέλεση φάουλ του Ναστέφσκι, κρατώντας το μηδέν στην εστία του και συνάμα μία πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα του. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Κυριάκος.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΕΡΡΩΝ (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Κραβαρίτης, Κωφοκώτσιος (66′ Κοντσίδης), Μερεσιώτης, Κουκόλης, Δέντσας, Χατζηδημητρίου (66′ Ναστέφσκι), Σαββίδης, Λαζαρίδης, Μαρίνου, Τσιλούλης, Ελευθεριάδης (46′ Κρεββατάς).

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πρίφτη, Παληγεώργος, Κισκαμπάνης, Καραμανλής, Χαλούλος, Λαμπρόπουλος, Ντατίδης, Παπασάββας (58′ Μιλουτίνοβιτς), Κυριάκος, Ότα (65′ Αλεξίου), Ποκόνγκ (75′ Γεωργίου).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ