Μετάβαση στο περιεχόμενο

Γιανγκ: «Είμαι ο καλύτερος παίκτης του draft»

Ο Τρε Γιανγκ ακολούθησε τα… βήματα του Μάικλ Πόρτερ Τζ. και τόνισε πως είναι ο καλύτερος παίκτης από αυτούς που συμμετέχουν στο φετινό Draft!

O νεαρός γκαρντ, που θεωρείται από πολλούς ως ο διάδοχος του Στεφ Κάρι, ακολούθησε τα βήματα του Μάικλ Πόρτερ Τζ. και τόνισε πως είναι ο καλύτερος παίκτης του φετινού draft, παρά το γεγονός πως οι προβλέψεις τον τοποθετούν κάτω από την πρώτη πεντάδα.

«Νομίζω πως είμαι ο καλύτερος συνολικά παίκτης σε αυτό το draft. Ο στόχος μου δεν είναι βασικά να είμαι ο καλύτερος παίκτης στο ντραφτ, αλλά στο ΝΒΑ! Εκεί εστιάζω κάθε μέρα της ζωής μου», ανέφερε ο Γιανγκ, ο οποίος μέτρησε μία καταπληκτική σεζόν στο NCAA με το κολέγιο της Oklahoma (27,4 πόντοι, 8,7 ασίστ και 3,9 ριμπάουντ ανά παιχνίδι).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ