Μετάβαση στο περιεχόμενο

Συμφώνησε να ανανεώσει με τον ΟΦΗ ο Οικονόμου

Ο ΟΦΗ τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται και πάλι στην Super League.

Μάλιστα όπως έκανε γνωστό η ομάδα του Ηρακλείου ο 23χρονος αμυντικός, Άγγελος Οικονόμου, ο οποίος φέτος στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος καθώς υπέστη ρήξη χιαστών συμφώνησε προφορικά ώστε να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Ο Οικονόμου είπε το «ναι» στη πρόταση ανανέωσης για δυο χρόνια μετά από συνάντηση που είχε με τον αντιπρόεδρο του ΟΦΗ και υπεύθυνο μεταγραφών, Κώστα Καζανάκη με τον οποίο έδωσε τα χέρια.

Η ανακοίνωση από πλευράς ΟΦΗ αναφέρει:

«Η πρώτη ανανέωση του ΟΦΗ μας, για την Σούπερ Λίγκ, είναι ιδιαίτερη! Ο Αγγελος Οικονόμου, θα είναι μαζί μας για τα επόμενα 2 χρόνια! Μπράβο Αγγελε! OΦΗ-ΟΜΑΔΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ #ofi1925».

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: “ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ”

Στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα μετά τη συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ ο 23χρονος αμυντικός σημείωσε πως ήθελε να παραμείνει και να αγωνιστεί με την ομάδα του Ηρακλείου στη Super League. Χαρακτηριστικά είπε:

«Είναι τιμή μου, που συνεχίζω στον ΟΦΗ και θα μπορέσω να τον βοηθήσω στην Super League. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλους στην ομάδα, γιατί είχα μια δύσκολη χρονιά και μου συμπεριφέρθηκαν όλοι σωστά. Η διοίκηση, ο προπονητής, οι συμπαίκτες μου και τους ευχαριστώ. Δεν ήθελα να αποχωρήσω και χαίρομαι που θα συνεχίσω. Αν και δεν βοήθησα όσο θα ήθελα, χάρηκα πολύ με όλα τα παιδιά, για τη χρονιά που κάναμε. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα και δίκαια ανεβήκαμε στην Super League».

Για τον εαυτό του, τονίζει ότι «Έίχα την ατυχία του τραυματισμού. Ξεκίνησα με πολύ όρεξη τη χρονιά από την προετοιμασία και τα φιλικά και ήθελα να δώσω πράγματα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Έχουν περάσει 6 μήνες από το χειρουργείο και είμαι καλά. Έχω ξεκινήσει τις προπονήσεις και θα δουλέψω πολύ όλο το καλοκαίρι, ώστε να είμαι πανέτοιμος στην προετοιμασία».


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ