Μετάβαση στο περιεχόμενο

Γκέλα γα την Ρόμα στο Παλέρμο

Nέα απώλεια για την Ρόμα, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Παλέρμο στο “Ρέντζο Μπαρμπέρα”, έτσι η Γιουβέντους έχει ευκαιρία να ξεφύγει με +5 στην κορυφή.

Το παιχνίδι δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει με καλύτερο τρόπο για την Παλέρμο! Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να καταφέρουν να ανοίξουν το σκορ στο 2′ με τον Ντιμπαλά, μετά από πάσα του Βάσκες.

Ωστόσο, η Ρόμα μετά την ψυχρολουσία που δέχτηκε στην αρχή κατάφερε να φέρει μία ισορροπία στο παιχνίδι και στην συνέχεια να πάρει τον έλεγχο της αναμέτρησης.

Οι «τζιαλορόσι» με μεγάλο τους «όπλο» για ακόμη μία αναμέτρηση την κατοχή της μπάλας έγιναν αρκετές φορές απειλητικοί, αλλά η τελική τους προσπάθεια ήταν άστοχη και έτσι οι γηπεδούχοι παρέμεναν μπροστά στο σκορ.

Μέχρι το 54′ όταν ο Στρούτμαν βρήκε ωραία τον Ντέστρο, ο οποίος δεν είχε πρόβλημα να νικήσει τον Σορεντίνο και να κάνει το 1-1. Οι Ρωμαίοι πίεσαν, ώστε να πετύχουν και δεύτερο τέρμα κάνοντας την ανατροπή, αλλά δεν μπορούσαν να βρουν την λύση.

Έτσι, το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους και το σύνολο του Ρούντι Γκαρσία έχασε την ευκαιρία να φτάσει στους 43 βαθμούς τη Γιουβέντους στην κορυφή της Σέριε Α.

Τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής:

Σάββατο

Έμπολι – Ίντερ 0-0
Παλέρμο – Ρόμα 1-1 (2′ Ντιμπάλα / 54′ Ντέστρο)

Κυριακή

Λάτσιο – Νάπολι (13:30)
Τσεζένα – Τορίνο (16:00)
Κιέβο – Φιορεντίνα
Τζένοα – Σασουόλο
Μίλαν – Αταλάντα
Πάρμα – Σαμπντόρια
Ουντινέζε – Κάλιαρι
Γιουβέντους – Βερόνα (21:45)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ