Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Ο ΠΑΟΚ με οποιοδήποτε κόστος θα συμβάλει στην εξυγίανση του ποδοσφαίρου”

Ο Άγγελος Αναστασιάδης αναφέρθηκε στον αγώνα κόντρα στην Καλλονή και για τις σκέψεις για αποχώρηση από το πρωτάθλημα. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, δήλωσε , μιλώντας στην κάμερα της NOVA, ότι η ομάδα του θα κάνει τα πάντα για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου.

«Είχαμε μια αρκετά καλή παρουσία, αποδεικνύοντας, όταν μια ομάδα είναι ενωμένη, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Είμαι χαρούμενος, γιατί σε μικρό χρονικό διάστημα, από την εμπειρία της Τρίπολης, φθάσαμε σε μια απόδοση από τα παλιά. Είμαστε διεκδικητές του τίτλου και επόμενο είναι να συμβαίνουν  διάφορα πράγματα, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να τα αντιμετωπίσουμε». 

Για αποχώρηση από το πρωτάθλημα: «Αυτά που λέγονται και γράφονται δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που πιστεύουμε. Η ανακοίνωση δείχνει ότι ο ΠΑΟΚ με οποιοδήποτε κόστος, θα συμβάλει στην εξυγίανση του ποδοσφαίρου. Στο αγωνιστικό τομέα, δεν θα παρατήσουμε τίποτα.  Δεν υπάρχει, να δώσουμε  σε κανένα την ευχαρίστηση να πέσουμε χωρίς αγώνα, χωρίς ιδρώτα, χωρίς αίμα. Αυτό να το γνωρίζουν όλοι. Από τον πρώτο οπαδό της ομάδας μέχρι και τους αγνούς οπαδούς των άλλων ομάδων .Είμαστε προετοιμασμένοι δεν θα παρατήσουμε ποτέ. Έχει σημασία τι κάνουν οι άλλοι. Αυτό το ποδόσφαιρο δεν πρέπει να ηρεμήσει;».

Για Πλατανιά: «Έχει ένα καλό προπονητή. Όλες τις ομάδες, πρέπει να φτύσεις, για να τις κερδίσεις. Πρέπει να είσαι πειθαρχημένος για να κερδίσεις μια καλή ομάδα, σαν τον Πλατανιά»  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ