Μετάβαση στο περιεχόμενο

Με Πίντερ, Ζίτο, αλλά χωρίς Κονέ ο Λεβαδειακός

Σε αναζήτηση βαθμού ή βαθμών βρίσκεται ο Λεβαδειακός για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Οι πράσινοι υποδέχονται τον Αστέρα Τρίπολης σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δύσκολο.

Ο Σάββας Παντελίδης έχει στην διάθεση του δύο επιπλέον λύσεις σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό καθώς έχουν επιστρέψει στην αποστολή οι Πίντερ, Ζίτο. Αντίθετα παρέμειναν εκτός οι Σάντσες και Κονέ με τον τελευταίο να μην έχει επιστρέψει από την πατρίδα του όπου βρέθηκε για να δώσει το παρών στην κηδεία του πατέρα του.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

“Με προπόνηση στο δημοτικό στάδιο ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ για τον αυριανό αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο κ. Παντελίδης αφιέρωσε το πρόγραμμά της στην επιθετική και αμυντική λειτουργία της ομάδας στις στατικές φάσεις και μετά το τέλος της ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της πόλης.

Την αποστολή αποτελούν οι: Στρατηλάτης, Σηφάκης, Νικολακάκης, Τομάς, Πίντερ, Σκέμπης, Κώτσιος, Μάγκας, Μιλιάζες, Βούκσεβιτς, Μαχαίρας, Γκόμες, Ζίτο, Μιλοσάβλιεφ, Μπουσταμάντε, Ορτέγκα, Μάντζιος, Γιακουμάκης και Σοτέλο”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ