Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μέλι για Βίτορ Περέιρα ο Βίλας Μπόας – Τι είπε για Νέτο

Ηταν εξαιρετικό δίδυμο στην Πόρτο και ο Βίλας Μπόας δεν ξεχνά τον φίλο του, τον Βίτορ Περέιρα. Οι δυο τους διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις και όπως λένε οι Πορτογάλοι θα τον διευκόλυνε ακόμα και σε μεταγραφικό ζήτημα! Ωστόσο, στο θέμα του Νέτο δύσκολα θα του κάνει το χατήρι! Αλλωστε, οι δυο τους δεν επικοινώνησαν ποτέ για τον Πορτογάλο αμυντικό, κάτι που επιβεβαιώνει και ο Βίλας Μπόας.

O τεχνικός της Ζενίτ αποθέωσε τον προπονητή του Ολυμπιακού. «Είναι φίλος μου, τον εκτιμώ απεριόριστα, μιλάμε, αλλά… όχι για τον Νέτο. Γι’ αυτό το θέμα δεν τα έχουμε πει» τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του ρωσικού συλλόγου, ενώ στους δημοσιογράφους πρόεσθεσε: «Είναι εξαιρετικός προπονητής και του εύχομαι τα καλύτερα στον Ολυμπιακό, επιμένω, όμως, δεν έχω πει κάτι μαζί του για τον συμπατριώτη μας».

Ο Νέτο παραμένει ψηλά στη λίστα των Πειραιωτών, αλλά ο τραυματισμός του Γκαράι (θα μείνει εκτός δράσης ένα μήνα) μάλλον τον κρατάει στη Ρωσία. Σίγουρα, αν υπάρξει μια μεγάλη πρόταση οι Ρώσοι θα το συζητήσουν, όμως υπάρχει η πεποίθηση πως πρέπει να του δοθούν ευκαιρίες. Ο Πορτογάλος ήταν βασικός σε όλο το φιλικό ματς με τη Μάλια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ