Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Θέλει η κυρία να κρυφτεί και η βλαχιά δεν την αφήνει” – Για ποια πασίγνωστη παρουσιάστρια το έγραψε αυτό η Ευαγγελία Μουμούρη;

Το μεγάλο θυμό της κι εκνευρισμό για την αγενή συμπεριφορά γνωστής παρουσιάστριας εξέφρασε η Ευαγγελία Μουμούρη στο προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Η γνωστή ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη θεατρική παράσταση «Άνδρες έτοιμοι για όλα» και τρομερά ενοχλημένη ξεσπά εναντίον γνωστής κυρίας που πήγε να παρακολουθήσει την παράσταση και έφυγε στα μισά πετώντας τις προσκλήσεις στο πάτωμα.

«Γνωστή σπουδαγμένη παρουσιάστρια ήρθε απόψε στο θέατρο ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ. Στο διάλειμμα την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια, πετώντας στο πάτωμα τις προσκλήσεις. Ηθικό δίδαγμα: ΘΕΛΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΙ Η ΒΛΑΧΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ», έγραψε η ηθοποιός χωρίς όμως να αποκαλύπτει το όνομα της παρουσιάστριας που εγκατέλειψε κατά τη διάρκεια της παράστασης.

Σύμφωνα με το gossip-tv.gr η παρουσιάστρια που παρακολούθησε την παράσταση ήταν η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Μουμούρη για Βίκυ Χατζηβασιλείου: Θέλει η «κυρία» να κρυφτεί και η βλαχιά δεν την αφήνει

Η Βίκη Χατζηβασιλείου απάντησε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter για τον λόγο που έφυγε από την παράσταση: «Το γέλιο της ζωής μου έκανα στους “Άνδρες έτοιμοι για όλα”. Δυστυχώς δεν πρόλαβα το τέλος από έκτακτο συμβάν, αλλά θα το ξαναδώ ευχαρίστως! tora tora   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ