Μετάβαση στο περιεχόμενο

Με Λόρια στη Βέροια ο ΟΦΗ

Παγωμάρα επικρατεί στον ΟΦΗ μετά την απόφαση αφαίρεσης 6 βαθμών από το πρωτάθλημα, γεγονός που κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο των Ηρακλειωτών για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου, ωστόσ, δεν μπορούν να κάνουν κάτι περισσότερο από το να διεκδικήσουν τη νίκη στην αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βέροια.

Εν όψει, λοιπόν, του αγώνα της 19ης αγωνιστικής ο 56χρονος τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του τον Γκιόργκι Λόρια, μιας και ο Γεωργιανός τερματοφύλακας ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατο, που του στέρησαν τη συμμετοχή στον αγώνα με τον Παναιτωλικό.
Αντίθετα, τραυματίας παραμένει ο έτερος Γεωργιανός, ο Μερεμπασβίλι κι έτσι ο 28χρονος μέσος δεν θα δώσει το παρών κόντρα στη Βασίλισσα του Βορρά.

Στην αποστολή που είχε αναχωρήσει αρχικά για το Αγρίνιο και κατόπιν για τη Βέροια βρίσκονται αναλυτικά και οι εξής άλλοι παίκτες: Αγριμάκης, Στάθης, Αρτόλα, Μονιάκης, Τριποτσέρης, Δαμιανάκης, Φαζός, Μακρής, Μπανούσης, Λαμπρόπουλος, Κάλαϊτζιτς, Κουτσιανικούλης, Ροβίθης, Μανιδάκης, Τζορτζ, Γιαγκιόζης, Μπολάκης, Μαραθιανός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ