Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ο Μπαχουί στο κάδρο για Ολυμπιακό

Ένας παίκτης που ενδέχεται να απασχολήσει τον Ολυμπιακό στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο, είναι ο Ναμπίλ Μπαχουί. Ο 24χρονος (5/2/1991) Σουηδός (με καταγωγή από το Μαρόκο) διεθνής  εξτρέμ (7 συμμετοχές), που έκανε το ξεπέταγμα του την σεζόν 2011-12 με τη φανέλα της Μπρομακοϊπάρνα (15 γκολ και 6 ασίστ σε 28 ματς και 2358 λεπτά συμμετοχής), επιδόσεις που τον έφεραν στην ΑΙΚ Στοκχόλμης.

Τις επόμενες δύο σεζόν (2012-13, 2013-14), το κοντέρ έγραψε 59 ματς, 23 γκολ και 14 ασίστ, νούμερα εξαιρετικά για παίκτη που αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ και διακρίνεται τόσο για την σωματοδομή του (1.88 ), όσο και για την ταχύτητα και την τεχνική που διαθέτει.
 
Το συμβόλαιο του με την ΑΙΚ ολοκληρώνεται τον Δεκέμβρη του 2016 και ο σουηδικός σύλλογος αξιώνει περί τα 2,5 εκ. ευρώ για την παραχώρησ;h του.

Ο Μπαχουί έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον των Κρίσταλ Πάλας και Στόουκ, ωστόσο υπάρχει μια σημαντική παράμετρος, που μπορεί να βάλει για τα καλά στο παιχνίδι τον Ολυμπιακό.
 
Ατζέντης του ήταν ο Νέναντ Λούκιτς, ωστόσο η συνεργασία τους τερματίστηκε πριν αρκετούς μήνες και στην Σουηδία αναφέρουν πως εδώ και λίγες μέρες, ο Ναμπίλ Μπαχουί είναι το νέο πουλέν του Μίνο Ραϊόλα. Οι σχέσεις του διάσημου ατζέντη με τον Ολυμπιακό είναι πολύ καλές, κάτι που φαίνεται και από τις μεταγραφές των Κασάμι, Αφελάι, το περασμένο καλοκαίρι.
 
Ο σουηδικός Τύπος τις τελευταίες ώρες ασχολείται με τα σενάρια που θέλουν τον Μπαχουί μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού, με τον ίδιο να δηλώνει πως “δεν ξέρω κάτι για την ώρα. Ο Ολυμπιακός είναι ένα μεγάλο κλαμπ στην Ευρώπη.  Αν υπάρξει πρόταση και την αποδεχθεί η ΑΙΚ Στοκχόλμης, τότε θα πάω. Θα δούμε τι θα γίνει.

Ξέρω πως παίζει στο Champions League και φέτος ήταν στο ίδιο γκρουπ με την Μάλμε. Ο Τζίμι Ντουρμάζ παίζει εκεί, είναι ένα μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ. Θα έρθω σε επαφή με τον Τζίμι να μου μιλήσει για τον σύλλογο”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Μπαχουί, που ήταν σφίγγα όταν ρωτήθηκε για το σενάριο συνεργασίας με τον Μίνο Ραϊόλα.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ