Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τέλος εποχής για την ΠΑΕ Άρης

Λύση της εταιρείας και ξεκίνημα της διαδικασίας της εκκαθάρισης ήταν η απόφαση της χθεσινής γενικής συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ Άρης που πραγματοποιήθηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Αυτήν τη φορά όλες οι πλευρές υπέγραψαν τα απαραίτητα έγραφα, ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι το ποσοστό συναίνεσης ξεπέρασε το 68%, με τη σύμφωνη γνώμη του Ερασιτέχνη, της Κοινωνίας Μελών Άρη και μικρομετόχων.

Η διαδικασία θα ξεκινήσει μέσα στις επόμενες ημέρες, ενώ ρόλο εκκαθαριστών θα αναλάβουν οι Αντώνης Σενέμης και Λάκης Κλεώπας. Ο τελευταίος, μάλιστα, χαρακτήρισε ιστορική τη συγκεκριμένη απόφαση και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί χωρίς προβλήματα: «Τελείωσαν όλα αισίως και ξεκινάει η εκκαθάριση για την ΠΑΕ Άρης. Πρόκειται για μια ιστορική απόφαση. Ανέλαβα ως εκκαθαριστής, μαζί με τον Αντώνη Σενέμη, προκειμένου να τρέξουμε τις διαδικασίες και όταν με το καλό ανέβει η ομάδα στη Football League, να συσταθεί μια νέα ΠΑΕ, απαλλαγμένη από τα χρέη του παρελθόντος. Έχουμε ως στόχο να προχωρήσουμε με αργά και σταθερά βήματα».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι την αντίθεσή τους εξέφρασαν οι πρώην πρόεδροι της ΠΑΕ, Θανάσης Αθανασιάδης και Αντώνης Ζαμπέτας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται να κινηθούν νομικά σε βάρος της προσπάθειας για εκκαθάριση. Τα έξοδα για τη συγκεκριμένη διαδικασία θα τα αναλάβει ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος, Αλεξ Κάλας, ο οποίος και θα επιλέξει τους νομικούς που θα «τρέξουν» την εκκαθάριση. Υπάρχει, μάλιστα, προγραμματισμένη σήμερα συνάντηση ανάμεσα στους ανθρώπους της διοίκησης και τους κ. Χριστοφορίδη, Κοκκώνη και Γρόλλιο. Ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας, μάλιστα, σκέφτεται να «θωρακίσει» τη νομική υπηρεσία με τους γνωστούς δικηγόρους, Ανδρέα Μαλάτο και Γιώργο Σφυρή.

Στο μεταξύ με γεμάτες τσέπες θα αγωνιστούν στο κυριακάτικο παιχνίδι με την Καβάλα οι παίκτες του Αρη, καθώς μετά τον μισθό Δεκεμβρίου, τους καταβλήθηκαν χθες χρήματα και για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου, μετά από σχετική εντολή του Αλεξ Κάλας.sentragoal

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ