Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΠΟΛΟ: Η Ιταλία συνέτριψε 10-5 την Ουγγαρία για το Europa Cup

Μετά την συντριβή της στην πρώτη αγωνιστική από την Ισπανία με 11-4 η Ιταλία έβγαλε αντίδραση και κατάφερε να βάλει φωτιά στο Europa cup που συμμετέχει και η Εθνική μας ομάδα πόλο των ανδρών.

Η ομάδα του Σάντρο Καμπάνια συνέτριψε με τη σειρά της την Ουγγαρία με 10-5!

Με εντυπωσιακή άμυνα και πλουραλισμό στην επίθεση οι Ιταλοί επέβαλαν το ρυθμό τους και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους Μαγυάρους.

Αυτό το αποτέλεσμα δίνει το δικαίωμα στην Εθνική μας ομάδα να κρατά στο χέρι της την πρωτιά στον όμιλο. Ό,τι και να γίνει στα άλλα ματς οι παίκτες του Βλάχου με δύο νίκες επί της Ισπανίας και της Ιταλίας θα είναι στο μεγάλο τελικό της Κυριακής (08/04). Υπό προϋποθέσεις θα τους αρκεί και η ισοπαλία στο ματς με τους Ιταλούς αρκεί να μην επικρατήσουν οι Ισπανοί επί των Ούγγρων.

Ουγγαρία – Ιταλία 5-10

Τα οκτάλεπτα: 0-1, 1-4, 2-2, 2-3

Ουγγαρία: Μάνχερτζ 2, Σαλάνκι 1, Σ. Γιάνσικ 1, Μπέντο 1

Ιταλία: Ντι Φούλβιο 3, Μολίνα 1, Φιγκλιόλι 1, Βελότο 1, Ετσενίκε 1, Μπόντεγκας 2, Νταμόντε 1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ