Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επιστολή του Παναθηναϊκού στην ΕΠΟ για την “δράση της εγκληματικής οργάνωσης”

Επιστολή στην ΕΠΟ με την οποία κατήγγειλε ότι η εγκληματική οργάνωση, στα μέλη της οποίας έχει ασκήσει ποινικές διώξεις ο Αριστείδης Κορέας, συνεχίζει την δράση της, έστειλε ο Παναθηναϊκός.

«Καταγγέλλαμε τη συνέχιση της δράσης όσων διώκονται ποινικά και καλούσαμε να αποχωρήσουν από το ποδόσφαιρο» ανέφερε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Κάρμης στην εκδίκαση στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ της δίωξης του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα για την ανακοίνωση των πράσινων στις 2 Ιανουαρίου κατά του Γιώργου Γκιρτζίκη.

«Αντί να δημιουργούνται διαδικασίες κάθαρσης, κατά τη συνήθη πρακτική έχουμε μία από τα ίδια από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα. Η ανακοίνωση εμπεριέχει απλή περιγραφή γεγονότων και αυστηρή κριτική. Δεν καλούνται ενώπιον σας οι εγκληματικές οργανώσεις και καλούμαστε εμείς που τις καταγγέλλουμε. Για όλα αυτά που λέμε στην ανακοίνωση είχαμε στείλει εμπιστευτική επιστολή στην ΕΠΟ, αλλά μας αγνόησαν και μας περιφρόνησαν».

Στην επιστολή που σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός έστειλε στην ΕΠΟ τον προηγούμενο μήνα, φέρεται να ανέφερε ως πληροφορία, ότι μεταξύ όσων διώκονται είναι και μέλη της ΕΠΟ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ