Μετάβαση στο περιεχόμενο

Bίντεο: Η Ατλέτικο άφησε εκτός κυπέλλου την Ρεάλ με γκολ του «σεληνιασμένου» Τόρες

Για ακόμα μία φορά η Ατλέτικο Μαδρίτης κατάφερε να κάνει… τη ζημιά στην συμπολίτισσα της Ρέαλ. Η πρωταθλήτρια Ισπανίας απέκλεισε την πρωταθλήτρια Ευρώπης και κάτοχο του κυπέλλου Ισπανίας.

Με παρακαταθήκη το 2-0 από τον πρώτο αγώνα στο «Βιθέντε Καλντερόν», οι «ροχιμπλάνκος» του Ντιέγκο Σιμεόνε πήραν με απίστευτο ποδοσφαιρικό «τσαμπουκά» ισοπαλία 2-2 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», σκοράροντας από ένα γκολ στο πρώτο λεπτό κάθε ημιχρόνου με τον αναγεννημένο μετά την επιστροφή στην Ισπανία Φερνάντο Τόρες.

Ο Ισπανός διεθνής επιθετικός σκόραρε στο 49ο και το 39ο δευτερόλεπτο των δύο 45λεπτων δίνοντας πολύ μεγάλο πλεονέκτημα στην ομάδα του, καθώς μετά το 1-2 η Ρεάλ χρειαζόταν πια άλλα τέσσερα γκολ για να προκριθεί. Τελικά οι «μερένχες» βρήκαν μόνο δύο, με τους Σέρχιο Ράμος στο 20΄ και τον Ρονάλντο στο 54΄, αλλά δεν έφταναν.

Στα προημιτελικά του Copa del Rey η Ατλέτικο θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κέιλορ Νάβας, Πέπε (58′ Βαράν), Σέρχιο Ράμος, Καρβαχάλ, Μαρσέλο, Κρόος, Ισκο, Χάμες Ροδρίγκες (73′ Χεσέ), Μπέιλ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά

Ατλέτικο Μαδρίτης: Ομπλάκ, Γκοδίν, Μιράντα, Χουανφράν, Σικέιρα, Τιάγκο, Μάριο Σουάρεθ, Κόκε, Ραούλ Γκαρθία (81′ Ραούλ Χιμένες), Γκριεζμάν (73′ Γκάμπι), Τόρες (56′ Αρντά Τουράν).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ