Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Κοντά σε συμφωνία με Νέτο η Πάρμα, πάει και για Ροντρίγκες”

Η Πάρμα καίγεται για αμυντικό και ο Νέτο είναι πολύ ψηλά στην λίστα της. Το βάρος έχει πέσει στην απόκτηση του Πορτογάλου και τις τελευταίες ώρες η ιταλική ομάδα έχει κάνει γερό μπάσιμο για να ολοκληρώσει το deal.

Μάλιστα, η gazzetta dello sport αναφέρει πως οι δυο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία. Ο Νέτο έχει πρόταση και από τον Ολυμπιακό, ωστόσο την τελική του απόφαση θα την πάρει πολύ σύντομα. Ο ίδιος είναι θετικός για τους Πειραιώτες, ωστόσο έχει τονίσει πως μεγάλος του στόχος είναι η επιστροφή στη Serie A.

Η Πάρμα σύμφωμα με τους γείτονες κινείται και για έναν ακόμα παίκτη που είναι στη λίστα και του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Κριστιάν Ροντρίγκες που θα αποχωρήσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι Ιταλοί υπογραμμίζουν ότι είναι θέμα ωρών να αποσαφηνιστεί η συγκεκριμένη περίπτωση. Ο Ροντρίγκες προσέλκυσε το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από την Ισπανία, την Αγγλία και την Ιταλία. Ο ίδιος είχε θέσει ως πρώτο του στόχο να μείνει στην Ατλέτικο Μαδρίτης, όμως από την στιγμή που κάτι τέτοιο δεν φαίνεται εφικτό, αξιολογεί τις υπάρχουσες προσφορές για να αποφασίσει οριστικά για το μέλλον του.

Για τον Ολυμπιακό ο Ροντρίγκες είναι μία εκ των επιλογών του για τα άκρα της επίθεσης, αλλά όχι από τις πρώτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ