Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αλόνσο: «Η McLaren θα μπει στην πρώτη τριάδα»

Ο Φερνάντο Αλόνσο σε δηλώσεις του τόνισε πως πιστεύει ότι η McLaren φέτος μπορεί να παρουσιαστεί αρκετά ανταγωνιστική και να πάει ακόμα καλύτερα στη συνέχεια της σεζόν που μόλις ξεκίνησε.

Πιο συγκεκριμένα ο Ισπανός εμφανίστηκε αρκετά ικανοποιημένος με την MCL33: «Ξέραμε από χτες ότι η ταχύτητά μας στον αγώνα είναι ανώτερη από την ταχύτητά μας στις δοκιμές κατάταξης. Ήταν σπουδαίο που μπήκαμε και οι δύο στους βαθμούς και ήμαστε σε θέση να μονομαχήσουμε τροχό-με-τροχό με άλλα αυτοκίνητα. Στον αγώνα εκμεταλλευτήκαμε κάποιες περιστάσεις άλλων, αλλά η ομάδα έκανε αλάνθαστη δουλειά για να τις αξιοποιήσουμε», είπε ο Αλόνσο.

«Ήταν μια διαφορετική αίσθηση. Ήμαστε σε θέση να αμυνθούμε, να επιτεθούμε, να αγωνιστούμε με τρόπο που δεν μπορούσαμε τα δύο τελευταία χρόνια. Οπότε είναι πολύ πιο διασκεδαστικό φέτος», συμπλήρωσε ο 37χρονος, και κατέληξε: «Πρέπει να αρχίσουμε να κοιτάμε τις μεγάλες ομάδες. Ξέρουμε τι έρχεται για το αυτοκίνητο στο Μπαχρέιν, στην Κίνα και στην Ισπανία».

Σύμφωνα με τον Μπουλιέ, ο Αλόνσο αναφέρεται σε εξαρτήματα που δεν μπορούσαν να είχαν διαθέσιμα στην Αυστραλία: «Εδώ είδαμε ό,τι περιμέναμε το χειμώνα – να είμαστε κοντά στην πρώτη δεκάδα. Ξέρουμε ότι έχουμε περισσότερη ταχύτητα για να ανέβουμε ψηλότερα στην εκκίνηση», τόνισε ο Γάλλος.

«Ξέρουμε ότι έρχονται περισσότερα. Δεν είμαστε εκεί που θέλουμε, κι ούτε πιστεύω ότι ο Φερνάντο είναι χαρούμενος και τις δοκιμές κατάταξης εδώ. Αλλά ο Φερνάντο είναι ικανοποιημένος από τη δυναμική που ακόμα απομένει να αντλήσουμε από το αυτοκίνητο. Νομίζω ότι γι’ αυτό μπορεί να πει ότι είναι χαρούμενος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ