Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ζέκα: «Νίκη πάση θυσία»

Εθισμένος στη νίκη είναι ο Κάρλος Ζέκα, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι (66’) εναντίον του Λεβαδειακού, προσθέτοντας την… πινελιά του στη νίκη των «πράσινων».

Ο Πορτογάλος μέσος υποστήριξε σε δηλώσεις του πως του αρκεί η νίκη ακόμα και με… μισό μηδέν.

«Δεν ήταν τελικά τόσο δύσκολη η νίκη. Είχαμε τον έλεγχο στο παιχνίδι. Στο τελευταίο δεκάλεπτο δεχθήκαμε πίεση και ήταν πολύ φυσιολογικό αυτό, όμως, είχαμε τον έλεγχο, είχαμε το γκολ από το πρώτο ημίχρονο και πήραμε τη νίκη», ανέφερε αρχικά στην ιστοσελίδα «gazzetta.gr» και πρόσθεσε:

«Κάναμε μια αρκετά καλή εμφάνιση και σήμερα, όπως και με τον Εργοτέλη. Είναι σημαντικό όμως να κερδίζουμε ακόμα κι όταν δεν μπορούμε να σκοράρουμε τόσες φορές όπως το κάναμε στο προηγούμενο ματς στη Λεωφόρο. Θέλουμε να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς είτε πετυχαίνουμε πέντε γκολ, είτε ένα».

Αναφορικά με τον τρόπο παιχνιδιού του «τριφυλλιού» και τους στόχους για ενόψει της δύσκολης συνέχειας στον μαραθώνιο του πρωταθλήματος, είπε: «Θα προσπαθήσουμε όσο είναι δυνατόν, να ξεκουραζόμαστε και να παραμένουμε σε καλή κατάσταση. Θα δούμε τους αντιπάλους μας, θα τους μελετήσουμε με προσοχή, όμως το πιο σημαντικό είναι να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό. Δεν πρέπει να αλλάξουμε κάτι, οφείλουμε να βελτιωθούμε και να συνεχίσουμε να κερδίζουμε όπως το κάνουμε και τώρα».

Τέλος, για τη δική του αγωνιστική κατάσταση αυτό το διάστημα, επεσήμανε: «Είμαι καλά. Σήμερα ήταν απόφαση του προπονητή μου να μείνω στον πάγκο και τη σέβομαι απόλυτα. Συνεχίζουμε…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ