Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πιέζει Βασιλειάδη η Nova για άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος

Η NOVA με επιστολή της έχει κάνει αίτημα για άμεση συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη.

Από το συνδρομητικό κανάλι προκύπτει ότι είναι ενοχλημένοι από το γεγονός ότι η Λίγκα δεν έχει πάρει ουσιώδεις πρωτοβουλίες για το restart στο πρωτάθλημα.

Το κανάλι έχει σύμβαση που προβλέπει ρήτρες περίπου 1,5 εκατ. ευρώ για κάθε αγωνιστική που αναβάλλεται. Εάν, λοιπόν, η επανέναρξη του πρωταθλήματος γίνει μετά  το Πάσχα οι ρήτρες μπορεί να φτάσουν ακόμα και τα τρία εκατ. ευρώ.

Η NOVA φαίνεται πως θα πιέσει με κάθε τρόπο για να ξεκινήσει όσο πιο σύντομα γίνεται η Super League και συγκεκριμένα στις 31 Μαρτίου και με την αναβληθείσα αγωνιστική να διεξάγεται στις 14-16 Απριλίου. Σε αυτή την περίπτωση, μάλιστα, ενδέχεται να μην ενεργοποιηθούν οι ρήτρες ούτε για την μία αγωνιστική που αναβλήθηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ