Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Ξεκάθαρο ότι χρειαζόμαστε ενίσχυση”

Την ανάγκη για μεταγραφική ενίσχυση τόνισε για μία ακόμη φορά ο Πάουλο Κάμπος στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του Άρη από τον Δωτιέα Αγιάς. Επίσης ζήτησε από τους παίκτες του να σηκώσουν ψηλά το κεφάλι και να ασχοληθούν με το ματς στην Καβάλα.

Για το παιχνίδι γενικά είπε: «Ευχαριστώ τον κόσμο που έδειξε το νόημα του σημερινού παιχνιδιού. Προσπάθησαν να βοηθήσουν τα νεαρά παιδιά καθ΄όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και ποτέ κανένας δεν είπε κάτι κακό. Είμαι ευχαριστημένος αν αναλογιστούμε την ηλικία των παικτών. Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένος χωρίς μεγάλες ευκαιρίες. Στο δεύτερο είχαν την ευκαιρία και σκόραραν κι εμείς είχαμε δύο ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε και να το κερδίσουμε. Καλή ενέργεια του Συμεωνίδη και του Σουνά μετά με το γκολ που έχασε ο Ρένια. Είδα πολλά νέα παιδιά να παίζουν απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Δεν έχω μεγάλο αριθμό ποδοσφαιριστών και ήταν σημαντικό να δω μερικά παιδιά. Σημαντικό για μένα ήταν μοιράσω χρόνο συμμετοχής και να τους προετοιμάσω για το παιχνίδι με την Καβάλα. Εγώ θα συνεχίσω να τους λέω ότι έχουμε μεγάλο αγώνα την Κυριακή και δεν πρέπει να σκύβουν το κεφάλι. Και πάλι να συγχαρώ τους φιλάθλους που καταλαβαίνουν ότι πρέπει να χρησιμοποιηθούν αυτά τα παιδιά».

Για την παρουσία του Σταυρόπουλου ανέφερε: «Είχε πολλούς τραυματισμούς και δεν μπορούσε να έχει την ίδια συνέχεια με τους άλλους. Σήμερα ήταν το πρώτο 90λεπτο από την μέρα που έχω έρθει εδώ. Παιχνίδι με το παιχνίδι, προπόνηση με την προπόνηση θα βελτιώνεται».

Για τα συναισθήματα του μετά την ήττα: «Νιώθω άσχημα γιατί έχασα, όχι μόνο γιατί χάσαμε εντός έδρας. Όλοι είδαν ότι δίνω ευκαιρία να αποκτήσουν εμπειρίες. Το Κύπελλο δεν είναι στόχος αλλά η άνοδος. Άμα είχα κι άλλους πάλι δεν θα χρησιμοποιούσα τους βασικούς και δεν θα αναγκαζόμουν να κάνω αλλαγές στους βασικούς».

Για το αν θεωρεί ότι παίζει με την πλάτη στον τοίχο την Κυριακή: «Είναι ένα παιχνίδι σαν όλα τα άλλα. Δεν έχουμε ιδιαίτερους τραυματισμούς, έχω 13-14 ποδοσφαιριστές ως κύριες επιλογές και θα συμπληρώσω με νεαρά παιδιά την 18άδα. Οι φίλαθλοι μας θα είναι εκεί και είναι ένα παιχνίδι χωρίς φαβορί. Υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος, 16 παιχνίδια. Οπως ήταν πίσω στη βαθμολογία και το γύρισε, έτσι θα γίνει και τώρα. Βάσει των ευκαιριών το σωστό θα ήταν μία νίκη για τον Άρη με 2-1, αλλά βάση απόδοσης θα έπρεπε να λήξει ισοπαλία.

Γενικά για το παιχνίδι με την Καβάλα: «Δεν υπάρχει φαβορί. Είναι δύο μεγάλες ομάδες, που θα προσπαθήσουν να κερδίσουν. Θέλουμε τη νίκη, αλλπα ότι και να γίνει θα υπάρχουν ακόμα 16 παιχνίδια μπροστά μας»

Για την συνάντηση με τον Καλαϊτζίδη: «Θυμηθείτε τον Δεκέμβριο μιλούσα για 5-6 παίκτες για να βελτιωθούμε και να αυξήσουμε το ρόστερ. Χθες είπα το ίδιο και σήμερα ήταν ξεκάθαρο ότι χρειαζόμαστε ενίσχυση,όπως και στο παιχνίδι με την Αλεξανδρούπολη. Ψάχνουμε όλοι για καλές επιλογές».

Για τους Σανιά και Ν’ Λουντούλου: «Προπονήθηκαν μαζί μου για ένα μήνα και μετά έφυγαν. Είχαμε ένα πρόβλημα με τα χαρτιά τους. Έχουν ποιότητα και ο Σανιά και ο Ν΄Λουντούλου. Θέλω να είμαι σίγουρος ότι μπορούν να αγωνιστούν.Ακόμα και οι νέοι παίκτες που θα έρθουν πρέπει να μπορούν να αγωνιστούν σύντομα για να μπορώ να τους υπολογίζω».

Από την πλευρά του ο προπονητής του Δωτιέα Σωτήρης Αντωνίου, είπε μεταξύ άλλων: «Μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν τεράστιο αντίπαλο. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την εμφάνιση και την νίκη, Να αφιερώσω τη νίκη στον πρώην πρόεδρο της ομάδας, στον αρχηγό μας που έσπασε το πόδι του και σε όλο τον κόσμο που μας υποστηρίζει από την αρχή της χρονιάς. Ιστορική στιγμή για τον Δωτιέα να κερδίζει τον Άρη μέσα στο σπίτι του Άρη. Εύχομαι στον Άρη να επιστρέψει εκεί που ανήκει και καλή επιτυχία στον αγώνα της Κυριακής. Δεν κάναμε καλό ξεκίνημα, είμαστε για 12ο αγώνα αήττητοι, πιστεύω θα τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ