Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κάζο για Αρη, τεράστια πρόκριση για Δωτιέα

Σοκ στη Θεσσαλονίκη. Ο Άρης που στόχευε στην κατάκτηση του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής αποχαιρέτησε το θεσμό, καθώς ηττήθηκε με 0-1 από τον Δωτιέα Αγιάς στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Οι κίτρινοι εμφανίστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και οι Θεσσαλοί δεν άφησαν την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη κάνοντας τη μεγάλη έκπληξη. Ο Πάουλο Κάμπος προχώρησε σε εκτεταμένο ροτέισον και ο Άρης τελικά το πλήρωσε.

Στο α’ μέρος το ματς ήταν ισορροπημένο και κακό από πλευράς θεάματος. Οι ευκαιρίες που καταγράφηκαν μπροστά στις δύο εστίες ήταν ελάχιστες με τους φιλοξενουμένους να είναι πάντως πιο απειλητικοί.

Στο 48’ ο Δωτιέας άνοιξε το σκορ, με τον Τσατσαλίδη να τιμωρεί την κάκιστη αμυντική συμπεριφορά των γηπεδούχων γράφοντας το 0-1.

Ο Κάμπος έριξε στο ματς εσπευσμένα τους Γιαννίτση, Χιντασέλι και Σουνά για να γυρίσει το ματς, αλλά μάταια. Οι κίτρινοι έφτασαν μία ανάσα από την ισοφάριση στο 81’, αλλά ο Ρένια πλάσαρε άουτ προ κενής εστίας και ο Δωτιέας κράτησε το προβάδισμα μέχρι τέλους και πανηγύρισε μία μεγάλη πρόκριση.

ΑΡΗΣ (Πάουλο Κάμπος): Mπαϊμάκης, Λιόνης, Χουζούρης, Βασιλόπουλος, Φερνάντες (61΄Γιαννίτσης), Ντούνγκα, Πόι (61΄Σουνάς), Ρένια, Συμεωνίδης, Παπαδόπουλος (61΄Χιντασέλι), Σταυρόπουλος

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Σωτήρης Αντωνίου): Σταυρακάκης, Πετρουζέλης, Δημόλιος, Γούτος, Κοκκίνης, Κουρδής, Τσατσαλίδης, Κατσίκης, Τσιρογιάννης (82΄Λούγκος), Ουέλινγκτον (67΄Λάϊος), Κουβέλας (85΄Κράβαρης)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ