Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ώρα αποδείξεων για Μιραλάς – Δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις του

Ο Ολυμπιακός τον Ιανουάριο δαπάνησε ένα αρκετά σημαντικό ποσό προκειμένου να αποκτήσει τον Κέβιν Μιραλάς ως δανεικό από την Έβερτον. 

Η συγκεκριμένη επένδυση ωστόσο δεν έχει αποδώσει καρπούς, μιας και μετά από 10 ματς ο Βέλγος εξτρέμ δεν έχει προσφέρει στην ομάδα του ούτε γκολ, ούτε ασίστ.

Αυτό σημαίνει πως με τα υπάρχοντα δεδομένα πολύ δύσκολα θα πληρώσει ο Ολυμπιακός στην Έβερτον την ρήτρα του Μιραλάς για την απόκτηση του.

Παρόλα αυτά ο Βέλγος έχει τονίσει από την πρώτη στιγμή το πόσο πολύ θέλει να συνεχίσει στο Λιμάνι όμως οι εμφανίσεις του είναι πολύ μακριά από τον παλιό καλό εαυτό του.
 
Τα τελευταία έξι ματς της σεζόν αποτελούν και την τελευταία ευκαιρία του.

Εάν δείξει τον παλιό καλό του εαυτό στα τελευταία ματς ο Κέβιν Μιραλάς θα αλλάξει την… τύχη του σε σχέση με τον Ολυμπιακό και θα πείσει έτσι τους ιθύνοντες των Πειραιωτών να τον… μονιμοποιήσουν στο ρόστερ του συλλόγου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ