Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τελικός παραμονής στον Απόλλωνα Σμύρνης, ελπίδες πεντάδας για Παναιτωλικό

Με την αναμέτρηση Απόλλων Σμύρνης-Παναιτωλικός (19:30) ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ, σε ένα παιχνίδι κρίσιμο και με διαφορετική σκοπιμότητα για τις δύο ομάδες.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» αυτή βρίσκεται αυτή την στιγμή εντός της ζώνης του υποβιβασμού με 16 βαθμούς και αναζητά την πρώτη νίκη της με τον Γιώργο Παράσχο στην τεχνική ηγεσία, προκειμένου να μην χάσει την επαφή της με την Κέρκυρα. Δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Κοντοές, Μπαρτολίνι ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Κούρος που επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του.

Από την πλευρά του, ο Παναιτωλικός είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένος με τον Τραϊανό Δέλλα στον πάγκο, μετράει τρεις σερί νίκες (29 β.) και έχει αναπτερώσει τις ελπίδες κατάληψης της 5ης θέσης και του υπο προϋποθέσεις ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Εκτός είναι οι Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Ρότσα, Παρράς, διαθέσιμος ο Χαντάκιας.

Σέντρα στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας» στις 19:30, με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 1. Διαιτητής ο Σταύρος Μάνταλος του συνδέσμου Καβάλας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ