Μετάβαση στο περιεχόμενο

Παντελίδης: «Η αξία του αντιπάλου μεγαλώνει και την αξία της επιτυχίας»

Ικανοποιημένος από τη νίκη του Αστέρα Τρίπολης επί του ΠΑΟΚ, εμφανίστηκε, όπως ήταν φυσικό, στη συνέντευξη Τύπου, ο τεχνικός των Αρκάδων Σάββας Παντελίδης, που αναφέρθηκε και στη σημασία της νίκης απέναντι σε έναν αντίπαλο όπως ο Δικέφαλος

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης:

“Κερδίσαμε στις λεπτομέρειες και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Θέλω να πω, ότι είμαστε μία ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος, γιατί έχουμε ακούσει πολλά το τελευταίο διάστημα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία ποιοτική ομάδα και τα δώσαμε όλα. Καταφέραμε να το πάρουμε στο φινάλε και ίσως μας το χρώσταγε αυτό, γιατί έχουμε χάσει κι εμείς πολλά παιχνίδια στο τέλος.

Η αξία του αντιπάλου σίγουρα μεγαλώνει και την αξία της επιτυχίας πάντα. Εγώ προσωπικά μισώ τις ήττες, περισσότερο από όσο χαίρομαι τις νίκες. Με την ποιότητα που έχει ο  ΠΑΟΚ όταν έχει την κατοχή, είναι μία ομάδα που μπορεί να σε διαλύσει. Δεν είναι τυχαίο ότι οι αντίπαλοι φοβούνται τον ΠΑΟΚ. Έχει πολύ μεγάλη δύναμη με τον Μάτος και τον Βιεϊρίνια να ανεβαίνουν συνεχώς κι εμείς έπρεπε να δουλέψουμε πολύ περισσότερο για να τα καταφέρουμε σε αυτό κομμάτι και σίγουρα είχαμε και αρκετή τύχη”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ