Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τρία μεγάλα ερωτηματικά για τον Χιμένεθ

Αρκετά προβληματισμένος ήταν στη σημερινή προπόνηση ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός προπονητής της ΑΕΚ είδε τους Αντρέ Σιμόες και Νίκλας Χουλτ να υποβάλλονται σε θεραπεία λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Πορτογάλος μέσος αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ενώ ο Σουηδός αριστερός μπακ αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού στο ματς με την ΑΕΛ.

Το τρίτο ερωτηματικό ακούει στο όνομα του Σέρχιο Αραούχο. Ο «Τσίνο» ο οποίος είχε αποκλειστεί από την αποστολή της αναμέτρησης του Κυπέλλου, έκανε σήμερα ατομικό πρόγραμμα και αύριο θα ξεκαθαρίσει οριστικά και αμετάκλητα αν θα μπορεί να τον υπολογίζει ο Μανόλο Χιμένεθ ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Πανιώνιο.

Οσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στο ματς με τη Λάρισα, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 17.00 και στη συνέχεια η αποστολή θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο εν όψει του αγώνα με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ την Κυριακή 4 Μαρτίου (17.15) για τη 24η αγωνιστική της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ 2017-18.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ