Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ροντρίγκες, Μπλάνκο, Βάις και Κάμπελ στο τραπέζι για εξτρέμ

Το θέμα του στόπερ τελειώνει από ώρα σε ώρα ωστόσο, ο Ολυμπιακός τρέχει και αυτό του εξτρέμ και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Βίτορ Περέιρα έχει ήδη κάνει την εισήγησή του.

Σύμφωνα με αυτές ο Ροντρίγκες, ο Μπλάνκο και ο Βάις είναι οι τρεις περιπτώσεις στις οποίες έχει πέσει το βάρος, αλλά στα υπόψιν πάρχει και ο Τζόελ Κάμπελ. 

Ο Ροντρίγκες αρέσει στον Περέιρα και σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν ήδη επαφές με τον παίκτη, αλλά και την Ατλέτικο. Αυτό επιβεβαιώνουν και οι Ισπανοί, τονίζοντας πως ο Ουρουγουανός με ιταλικό διαβατήριο δύσκολα θα μείνει στους Μαδριλένους. Στην Ατλέτικο αναφέρουν πως αν βρεθεί η ομάδα που θα καλύψει το συμβόλαιό του (1,5 εκατ. ετησίως), τότε η συμφωνία θα ολοκληρωθεί άμεσα. Πάντως, υπάρχει και η Γαλατάσαραϊ, η οποία ήδη έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Στην λίστα παραμένει και ο Σεμπάστιαν Μπλάνκο, αλλά δεν είναι προτεραιότητα του Πορτογάλου τεχνικού.

Στο τραπέζι έχει πέσει και το όνομα του Βάις, μιας και ο Σλοβάκος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο λιμάνι. Η περίπτωσή του πάντως είναι δύσκολη, μιας και ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τη Λεκβίγια, η οποία και δεν δείχνει διατεθειμένη να τον παραχωρήσει.

Ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει για τρίτη συνεχόμενη μεταγραφική περίοδο να κάνει δικό του τον Τζόελ Κάμπελ. Ο πειραϊκός σύλλογος από τον Νοέμβριο είχε αρχίσει να κάνεις σκέψεις για την επιστροφή του Κάμπελ στις τάξεις του. Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός είχε προσπαθήσει και πέρυσι τον Γενάρη αλλά και φέτος το καλοκαίρι να κρατήσει τον Τζόελ Κάμπελ και για την φετινή περίοδο στην ομάδα. Ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Στο λιμάνι φέρονται να είναι αποφασισμένοι για την υπέρβαση με τον άσο της Άρσεναλ. Πρόκειται για μία εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση είτε για δανεισμό, είτε για αγορά. 

Σήμερα, πάντως, έγινε μία νέα συνάντηση μεταξύ των Περέιρα, Βρέντζου και Ισά. Οι τρεις άνδρες συζύτησαν για τα μεταγραφικά έτσι ώστε να προχωρήσουν στις τελικές αποφάσεις και να δρομολογήσουν τις εξελίξεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ