Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σε τρία ονόματα επικεντρώνεται για στόπερ ο Περέιρα

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το θέμα της απόκτησης του αμυντικού στον Ολυμπιακό και τις επόμενες ώρες θα ξεκαθαρίσει ποιος είναι ο εκλεκτός του Βίτορ Περέιρα.

Στη λίστα του Πορτογάλου τεχνικού βρίσκονται τρεις παίκτες, ο Νοβαρέτι, ο Νέτο και ένα όνομα που δεν έχει δει ακόμα το φως της δημοσιότητας και είναι επιλογή του Πορτογάλου τεχνικού.

Η πιο εύκολη περίπτωση είναι αυτή του Αργεντίνου της Λάτσιο, το συμβόλαιο του οποίου δεν θα ανανεωθεί και οι Λατσιάλι είναι θετικοί στην παραχώρησή του. Μάλιστα, υπάρχουν επαφές με τους Πειραιώτες και ο παίκτης φέρεται να είναι σταντ μπάι, μιας και ο νέος τεχνικός των ερυθρόλευκων έχει στα χέρια του και άλλες περιπτώσεις παικτών.

Ο Νέτο φέρεται να συγκεντρώνει τη δεδομένη στιγμή τις περισσότερες πιθανότητες, ο Περέιρα τον εκτιμά αρκετά και μάλιστα έχει μιλήσει ήδη με τον Βίλας Μπόας, από τον οποίο έχει πάρει και το οκ. Ο Πορτογάλος αμυντικός μετρά 9 συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα, δεν είναι στις βασικές επιλογές της Ζενίτ που είναι θετική στο να… ξεφορτωθεί ένα πολύ βαρύ συμβόλαιο. Οι Ρώσοι είχαν ξοδέψει 6 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν το 2013 από τη Σιένα, αλλά δεν έχει εγκλιματιστεί και είναι υποψήφιος για αποχώρηση. 

Παράλληλα, υπάρχει και όνομα – έκπληξη στα χέρια του Περέιρα, ωστόσο, όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ώρες, μιας και το θέμα της απόκτησης αμυντικού φαίνεται πως οδεύει στο τέλος του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ